MaKo
Oblivion pirmie iespaidi. 
15.-Apr-2006 12:42 pm
Kā izstrādāti kvesti - tā ir pasaka... Un otršķirīgie kvesti ir vēl labāki par galveno sižeta līniju.

Piemēram - pilsētas tirgotāji uztraucas par vienu tirgoni, kam nez no kurienes ir lēta un kvalitatīva prece - dempingo, maita. Un nestājas vietējā arodbiedrībā. Mans uzdevums - noskaidrot, kas viņam par piegādes avotiem. Pasekojot pēc darbalaika šim - redzu - satiekas ar vienu aizdomīgu personu un tas apsola, ka nākošā piegāde būs drīz.
Sekodams piegādātājam, atroda viņa māju. Pagaidu, līdz šis no rīta aiziet savās gaitās, ielavos mājā un pārmeklēju. Pagrabā atrodu daudz mantu - un sarakstu ar pēdējām bērēm, kas bijušas pilsētā. Kapus izlaupa - no turienes arī mantas.
Aizeju uz kapsētu - jā, viens no mauzolejiem vaļā. Iekšā kapu izlaupītājs ar miesassargu - un te izrādās, ka tas bija slazds. Lai mani nogalinātu. Protams, nekas viņiem neizdodas, un abi pievienojas kapličas patstāvīgajai klientūrai.
Pie svaigi atrakta kapa atrodu lāpstu ar zemes paliekām. Lāpstu un sarakstu ar izraktajiem kapiem aiznesu mūsu dempingotājam - tas asarās. neesot zinājis. Un visu savu pelņu no darījumiem noziedo templim, apņemas iestāties tirgotāju arodbiedrībā un vēl uzdāvina man dārgu gredzenu.
Tirgotāju līdere arī man pateicas, samaksā naudiņu, visi laimīgi.
Comments 
15.-Apr-2006 01:23 pm
Izklausās pēc holivudas bliežņa scenārija :)
15.-Apr-2006 02:09 pm
nu taka man tyas murgs neiet un twakot netaisos :D

tad es esu ieseeies shitajaa:
SpellForce 2 - Shadow Wars

questu idejas dazhas ir ljoti liidziigas :D
piemeerma gjimene paardevusi dveesels Fire Daemon opar 30- gadiem veiksmes nu particiibs un tagad la imieriigi nomirtu shamie sadod uzdevumu tur atianotirs tiem kam pari dariijushi, uzgleznot smukas vietas etc :) nu tas viens no said questiem...
15.-Apr-2006 02:12 pm
njaa shame on me

jeb pirksti nu tochno neklausa
This page was loaded Sep 30. 2024, 7:37 am GMT.