magnolia - [entries|archive|friends|userinfo]
magnolia

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Dec. 2nd, 2018|08:48 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Iepērkoties lielveikalos, jūs atbalstiet, kādos apstākļos šiem cilvēkiem jāstrādā: slikts gaiss, slikta mūzika (vai galactico sūdradio), nav īstu pārtraukumu pusdienām (jūs varat atrast kur paēst un paēst pa 10-20 min?), garas stundas un agresīva apsargu attieksme kā cietumā. Izbaudiet savus pilnos maisiņus!
linkpost comment

Comments:
From:[info]fedrs
Date:December 2nd, 2018 - 10:06 am
(Link)
Neiepērkoties lielveikalā, mēs atbslstām visu šo cilvēku nonākšanu bezdarbniekos. Es gan nevienu nemudinu nevienu brīvdienas rītā diebt uz bodi, tikai norādu uz spstākli, ka jebkura darbība vsi bezdarbība rada sekas.
[User Picture]
From:[info]3_5469mhz
Date:December 2nd, 2018 - 12:00 pm
(Link)
Nekontrolēts kapitālisms. Taču, kur tad lai iepērkas?
[User Picture]
From:[info]seehearfeel
Date:December 2nd, 2018 - 12:13 pm
(Link)
Es parasti klusēju, bet piedod:

1. Tas ir Tikai Tavas domas, lūdzu cieni cilvēkus, kuriem tā ir vienīgā vieta, kur viņus vecuma dēļ un izglītības, pieņem darbā un viņi ļoti grūtā ceļā pelna minimālo algu. Un cilvēki mēneša beigās ir priecīgi, ka spēj nodrošināt minimālās vajadzības savai ģimenei.
2. Ilūzija, ka citās darba vietās pret darbiniekiem izturas labāk ir ļoti naiva.
3. Tad Tev jāpārdomā pārvākšanās uz mazpilsētu, lauku sētu, kur pati vari saražot visu nepieciešamo no dabas līdzekļiem, un pārējā pasaule netraucēs.
[User Picture]
From:[info]magnolia
Date:December 3rd, 2018 - 01:21 am
(Link)
Neviens neprasīja tavas spožās domas.
From:[info]mansgan
Date:December 2nd, 2018 - 01:42 pm
(Link)
alternatīvas? mazveikalu darbinieki iet pusdienās uz pusotru stundu restorānos? braukt pirkties pa tiešo pie zemnieka, kas , veselīgi nosnaudis diendusu pēc mēslu izvešanas no kūts ar ķerru, mīļu un dzīvesprieka pilnu smaidu iesaiņos tavu pirkumiņu papīra kulītē... tirgus? nu, uz āģīti varbūt varēs iet