May 2014   01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

Sveika Vacija

Posted on 2013.07.23 at 10:24
Tags: , , , , , , , ,
Nu jau atkal jauna klave. :D Vacu, pie tam - abolveidigaa, bus jancigi teksti. Bet ekrans beidyot normals. Prieksh manis.

Caurums labaja ikskjii. Traks jau nav, bet netirumus aiyturet nevar no ieklusanas. Gan jau bus labi.

Ka jau mineju Marie mani stacija sakolekteja un aizveda pie sevis. Nopirku mums abam saldejumu. Karsts te riktigi - 30 gradi laikam bija. Uzreiy sapirkam paiku, ko velak pagatavot. Tad panjemam vellapedus no nomas (pirma pusstunda ir par brivu) un aiyminamies lidz upei. Pilseta ljoti netira, diezgan piecukota, M rajonaa visas sienas apkjepatas. Tadi pirmie iespaidi.
Pecak aizbraucam ar pramiti, kuri tur kurse ka tramvaji, uz jauku pludmali, kur pilns ar vietejiem, smilshu pludmale (tiesa, pilna ra mesliem, t.sk., splestiem stikla gabbaliem), pec tam ari akmenjaina.

Sagribejas alu. Nu ne alu alu, bet tadu saldaku variantu. Reti, kad man vispar alu prasas. Bet biju iyslapusi un limonade nebija varants. Pie tam tas alus dzeriens bija letaks par limonadi. Tas bija laikam Altzer kaut kads - alus ar sprait? Tas bija perfekts shim mirklim. Izbaudiju ar katru shuninju. Kadam laikam slapes remdetas.
Pabaudijam vilnju skanjas, kopejo noskanju, saulrieta priekshspeli... un ar tramvaju uz majam, kad saka est gribeties. Sutonja pamatiga un apzinajos, ka vairak gribas dzert ka est, jo udeni lidzi nepanjemu.

Aizbraucam majas un sapratu, ka gatavot neko negribas, nogurums ir panjemis mani mazliet sava vara. Un ari M. Tapat est negribetu - dabuju udeni atdzerties. Un vienigais, ko dabuju ieksha, bija kaut kads shokoladigs mushlju pasakums ar pienu.

Bet shodien gan pec brokastim uzreiz uztaisijam est, lai atnakot majas, paika mus sagaiditu. Shoreiz risu bus ta pamazak, bet nu nekas. Uztaisisu shobird to pashu recepti, ko puishiem Danijaa - tie man prasija recepti tamam. Absoluti vienkarsha, bet rezultats garshigs. Vienu knifu ari Edvins man paradija. :)

Treshdien paredzets barbekju ar M draugiem. Bet treshdien pa pilsetu bushu viena pati, jo M. stradas.

M. ir par karstu nakti, bet man pilnigi normali. Es laikam esmu pieradusi pie savas istabas LV, kur logi visi uz austrumiem un saule riktigi cepina, ka juties ka uz pannas.

Tiesa, abas kaut ka jutamies joprojam nogurushas. Bet es jutos jau mazliet atzjirgushaka, kaut mugura sapeja vel no rita (laikam no guleshanas uz piepushama matracha?).

Previous Entry  Next Entry