madis ([info]madevil) rakstīja,
@ 2005-06-18 19:10:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
sertificeets 10dieniigs Liepaajnieks
    back no Liepaajas. 10 dienas nonstop veeja :) ne izgeimojies ne paarskatiijies 24, bet gan paarstaigaajies pret veeju (no matter kaadaa virzienaa ej - tas puush right in the face). par daudz saules aciis. ar [info]bwea veiksmiigu ierashanos (bez kuras shii nometne buutu bijis disaster) tiek izpildiitas veel citas aktivitaates :D varu pateikt priekshaa vienu nosleepumu - liepaaja ain't shit :) visi izliekas ka tur ir kautkas uberuber, bet nu fakin skuju :D nekaa tur nav xcept vislielaakais daudzums tirgu un bazniicu uz vienu pilseetu kaadu esmu redzeejis. thou piemineeshanas veerti noteikti ir:
    Piejuuras parks - sakopts as hell un galaa veel uzcelts skeitparks neliels un speelju placis maziem un pavisam maziem beerniem. uz naakosho reizi tika atlikts kaapiens 11 gadiigajiem beerniem paredzeetajaa speelju "kugja platformaa" lai teelotu ebil pirate - YARRRR!!!! visvairaak mani shokeeja speelju laukuma malaa neuzkriitoshi uzstaadiitaa izlietniite ar auxtu uudens kraanu kaa to kaadreiz var redzeet "aarzemju" filmaas un liek fakin nekas tur nebija apkjeepaats un salauzts. weird.
    Pastnieka Maaja - basicly juuzhual eestuve, xcept "pie mums" vinja buutu uberdaarga, jo viss ir ar daadu ljoti paardomaatu pieskaarienu. skaisti un vizuaali baudaami. jaaiet gan tur ir visvairaak tieshi deelj eediena - par "muusu girosa" cenu tu tur dabon nereaali smuki noformeetu un ubergarshiigu paeedienu un ne vienu vien :)
    Pablo - huh?what? wha-eva. Orange Bar light edition :P

ak jaa - in case kaads veel nav redzejis Madagaskaru - go see it!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]darkz
2005-06-18 19:59 (saite)
piekrītu. nav tejā liepājā nekā tāda

(Atbildēt uz šo)


[info]cuba
2005-06-19 14:03 (saite)
Omg! &))
Jē jē right! "Pabl...? WTF? LOL!?" &D

Nu kruts, kruts! &)) Skauž &D Btw.. tu Jāņos negribi savākt to sav beib, un močīt ar visiem ākstiem uz to Vaiņodu (pie Mafijas)? &) Nu ķipa moš vismaz ir vērts to apsvert &P Jo tur, cik noprotu, vajadzētu sanākt uberFkn'hollyshittyNice Jāņiem &) Ja nebūtu tas reas pārgājiens sanācis tieši Jāņos (kas protams, ka biku sux). Anyway.. gribas bik kko extremāku, nekā sēdēt pie ugunskura un kviekt &) Un pēc tam aizmigt kaut kur pirtī &D Or krūmos &))
Nu katrā ziņā padomā par to Jāņu svinēšanu with "OldschoolFriends", un ja kas - sazinies ar BoRdo.

Madagaskara.. jā.. gribas jau redzēt. Tāpat kā Starwars, Kingdom of Heaven (jā jā vēl neesmu redzējis).. arī to Batmanu gribas itkā redzēt.. ehh.. bet ko gan es , bezdarbnieks, varu atļauties? &P

(Atbildēt uz šo)


[info]rikella
2005-06-20 01:46 (saite)
liepājā ir VISS ko var vēlēties un tā ir ze best pilsēta ;p

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?