madis ([info]madevil) rakstīja,
@ 2005-03-22 01:32:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Genesis - Jesus He Knows Me

gadiem ilgi nebiju taa kaartiigi dzirdeejis vecaas labaas Genesis dziesmas un tagad uzduuros torentos uz kautkaadas izlases. savilkos klausos un debiilu smaidu sejaa priecaajos :D
taadas patiikamas beerniibas atminjas
vispaar veels jau :)



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]darkz
2005-03-22 04:28 (saite)
mm, jā, man arī ir foršas atmiņas sakarā ar Genesis. baigi blāvas gan, bet ir.

(Atbildēt uz šo)


[info]cuba
2005-03-22 10:30 (saite)
Jeeee. Genesis to4 rulleeja. Taapat kaa Michael Jackson tajaa laikaa &))) Uzreiz peec PSRS sabrukuma, kad Latvijaa saaka paradiities "rietumu" lietas, kultuura, u.c.. Damn, tie tik bija laiki. e-he... bija taadas bixes (shorti) sameeraa izplatiitas starp sii4iem. Taas sauca tautaa par "loseneem". Tie bija taadi apspiileeti plaani staipiigi shorti (parasti spiidiigi). Lai gan aatziist, ka meitenes tajos izskatiijaas sameeraaa sexiigi &DD.

Runaajot par Genesis. Nevaru aizmirst vienu vieniigu klipu, kura deelj vien man vinji nereaali patika. Neatceros taas dziesmas nosaukumu... bet tur bija vaardi: "I can walk, I can dance..>" utt.. un klipaa dzheki rindinjaa staigaaja platiem soljiem, un liidi soljiem veezeejot rokas.. izskatiijaas baigi kruta. &)) Skolas pirmajaas klasees es to klipu (tb to soli) meedzu atkaartot ar saviem "mazajiem" klasesbiedriem. Damn. Paskat: kaadas emocijas speej izraisiit viens vieniigs vaards - "Genesis"! &)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?