madis ([info]madevil) rakstīja,
@ 2005-02-13 16:33:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Way Out West - Mindcircus

slimie medusvalja murgi
heh :) shitaa nedeeljas skrietas dietas un smietas, 7dienaa apseedies un pashtukojies tad paliek taa bik hmmm....skumji ? :) kinda nee.
itkaa gribi kautko paarmest bet tad apdomaajies un pfffffff, fuck no, pats jau ne vella neesi labaaks.
viss labais taapat kaa sliktais naak un iet. arii cilveekiem ar stipro "must do the right thing" apzinju reizeem iestaajas zinaama liimenja pohujisms uz apkaarteejiem jo mees jau visi esam tikai cilveeki.

life is a lesson, u learn it when you're thru



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]actionman
2005-02-14 13:45 (saite)
Nu nevar gluži piekrist, jo kaut uz Coke 0.5l plastmasas pudelēm nav zaļā punkta simbols, pārstrādāt tās tomēr drīkst un vajag, gluži kā arī suņa piesiešana pie zaļas sētas liek viņam ātrāk samierināties ar ķēdi nekā piesiešana pie sarkanas sētas. Tādēļ, kā redzi nekādi nevaru piekrist tavam apgalvojumam. Vēl senlatvieši ticēja dabas zīmēm: ja optobra pirmajā sestdienā kokiem nobirst lapas, tātad ziemā kokiem nebūs lapu, ja nē, tātad nokritīs nedaudz vēlāk. Viss ir saistīts, kaut arī ir atšķirība starp Tevi, Dastinu Hofmanu un Eifeljtorni, taču lai to saprastu jāskatās ir nevis dziļāk sevī, bet gan jālasa starp rindām stāstam par Shania Twain un viņas tunča salātiem. Nav jau tā, ka tam visam būtu kaut mazākā jēga, bet tu taču pirmais iesāki ;)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?