maarcis ([info]maarcis) rakstīja,
@ 2012-06-16 14:51:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis: happy
Mūzika:Bowling for soup - punk rock 101

O, Vasarā... O, Vasarā...
Guten Tag visiem,

Te no stresa atbrīvojies teenagers, kam vēl pusmūža krīze vēl ir priekšā (i'm 21) ar vēl vienu porciju politinformācias kaut kā sakožļājamā veidā. Tā... par referendumu, ok, tā vispār ir laba lieta, jo pierāda, ka saeima ir pietiekami izlaidusies un ļauj foreigneram izšmaukt cauri,cerot, ka referendums nenotiks, kaut arī pēc šveices siera, sorry, likuma burta teikts, ka viņam nav ļauts rīkot referendumus. Lindermanis un Osipovs arī ir tādi, kas sen nav dabūjuši pa mordu, liekot Jūrmalā un Rīgā divvalodu zīmes.
Par eirozonu... iedomājaties brūkošu ēku, kas ir gatava iznīcināšanai un kurā bomži mēģina skriet iekšā, lūk tā izskatās situācija, kurā mūsu deputāti- dirsas bučotāji, tagad mēģina tikt, viņi pēc iespējas grib atrāk tikt pie valūtas, kas ir mirstoša un var pat neeksistēt pēc globālo ekspertu domām. Nu ko var darīt, ja esam pat gatavi klausīt bagātas un ietekmīgas cacas noteikumus.
Grieķija... jā, varbūt visi mēs zinām, ka grieķi ir slinki un raduši dzīvot rietumu dzīvi ar moto- darīt mazāk, dabūt vairāk piķi.
Tas ir rezultāts ES disrespektam pret mazām valstīm kā Latvija, kurai jāiznīcina uzņēmumi un jāgriež algas un jāpaaugstina nodokļi, kamēr resniem grieķiem netiek doti nekādi drakoniski noteikumi, precizējums- tika baroti ar mūsu naudu. Tas ir jāizbeidz.
Par Rūju un Kaukūniem... es izsaku lielāko nožēlu par nabagiem, kas aizgāja bojā dēļ labklājības ministrijas haltūrai, kad tā vietā, lai sodītu par slepkavībām darbinieku nolaidības pēc, saka ok ķeksim tualetes papīrā.
Iečekojiet youtubē- latvia, great success story vidiku. Varu pateikt viņš (video autors) runā tīru un godīgu patiesību, par reālo situāciju Latvijā, un tas, ka prezidenta un ministru lielības par krīzes pārvarēšanu un ēnu ekonomikas apkarošanu ir ne sūda vērtas.
Ok, man pietiek ar to visu, negribu sabojāt labo garīgo visiem un novēlu šajā pasaulē jaukas brīvdienas un apsveicu ar izlaidumu absolventus.

Tad... līdz nākamai reizei.

Good night and good fight,
Maarcis



(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?