maarcis ([info]maarcis) rakstīja,
@ 2010-04-26 21:11:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Jakarta - One Desire

Kārtējais teksts
Sveiki, te atkal es.
Neuztraucaties, lamuvārdu birums būs.
Politinformācija:
Ministrija jūk un brūk - Tautas partija pasūtīja Dombrovski 3 mājas tālāk un aizgāja no saviem amatiem. Maizīša neievēlēšana pierāda, ka nevienam saeimā nevar ticēt, jo ir meļi, kas solīja ievēlēt nabaga Maizīti, bet izrādās, ka dēļ to djelu, ko Maizītis risinājis pret ietekmīgiem cilvēkiem, lika manīt savu. Un atkal bērnudārzs kaujas, kurš ir vainīgs un kurš nav. Maizīša ģīmis uz 5 minūtēm bija kā no akmens, kad viņu neievēlēja.
Kamēr Repše Briselē rija kāpostus, tikmēr mūsu deputāti ar savu tieksmi bāzt nagus tur, kur nevajag,proti valsts ārkārtas rezervēs un tos tērēt savām vajadzībām, ir pietaisījuši 200 miljonus lašu lielus sūdus mūsu budžētā, bļe.
Vakardienas smagā avārija Baložos mani satrieca, jo Baložos dzīvo māšele, kas cibā ir ar niku Maa, vēl tā notika pie pieturas, kurā biju gājis uz krosa sacensībām š. g. maijā. Tas nebūtu noticis, ja idioti Rīgas Satiksmē nebūtu nolaidīgi un nealgotu dalbajobus, kuri to vien dara kā tikai raksta, ka viss ok un nihujā neskatās uz šoferi, pat trubiņā pūsts reti. Tā vien izskatās, ka šoferi var ieraut grādīgo un piekāst pārbaudes, kā to darīja tas šoferis, kurš izraisīja liktenīgo avāriju ar bojāgājušiem.
Šlesers ir LOHS pilnā vārdā sakot, nahuj. Bļe postīt Jūrmalas kāpas - Latvijas dabas pieminekli, lai tikai sev un savai kundzei nahuj, kruto villu būvētu, bļe. Ministri, atbalstot šito nekaunību, pierāda, ka viņi mīž no Šlesera un vairāk rūp piķis nekā Latvijas nākotne.




Best dishes,
Maarcis.



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?