maals ([info]maals) rakstīja,
@ 2006-10-07 21:41:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
pilsonja pienakumi
Taa nu sanaca, ka to veicu. Nu, protams, nobalsoju 9.saeimas (vai kaa to sauc) veeleshanaas. Nekaunos, bet nedaudz esmu bazhiigs, jo savu pilsonja vaariigo balsi atmetu par JL. Ko nu? Neko, protams, vairs. Bet katraa zinjaa, mazaakais ljaunums. Vai tas taa ir? Piekaast, ne jau tas mani grauzh un ecee.

Kaut kaads aabolu viins ir paarnjeemis manu praatu un iegaazis kaarteejaa skumju, bezceriibas utt bedree. Skaidrs, ka tas arii nav nekas, daudziem neparasts. Kaarteejo reizi, protams, nav arii skaidrs kaalab te to visu klabinu. Zinu, zinu! Meeginu uzrunaat TO (pats zini, KO). Bet TAA nemaz nav vai arii izliekas, ka VINJA nemaz nav.

Isteniibaa jau elliigi banaali ir kaarteejo reizi atziit, ka iisti jau nav neviena ar kuru vareetu runaat taa, lai izrunaatoes.

Uh, shii pesimisma bedre! Es protams, vareetu meeginaat, jums, nejaushie lasiitaaji kaut klaastiit par sevi un saviem krenkjiem, bet nevaru sanjemties un taapat katram jau savi un gana biezaa slaanii, citaadi kaalab lai te vispaar kaads ieluukotoes un kaut ko dariitu (t.i., rakstiitu). Vot taa!

Nav jau viegli savu krenkji rakstiit, ja dziivesbiedre blakus istabaa lasa RL un var iegriesties ar jautajumu, "ko tu te dari?". "Intereseejos par veeleeshanaam," atbildeetu.

sviescs


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?