maals ([info]maals) rakstīja,
@ 2005-04-05 22:52:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
subject
Smieklīgi, bet ko lai uzraksta? Kāpēc visi raksta un tas šķiet pat kaut kā nozīmīgi. Nezinu vai viņiem, bet dažu labu lasot tāds kā nedaudz labāks prāts sametas. Cibiešīem gan pamatā ieradums gaudenus jautājumus no sevis izrakstīt. A kālab pats te atkal iebakstījos?

Par visu rakstīt, visu domāt, reizē. «Reizē, reizē!» sauca divas blondīnes liftā. Skulbi kaut kā. Pilnīgs negribums runāt, bet nagi paši graužas un pirksti spiežas. Handrika laika zīmes. Kas ir Handriks? Puisis labākajos gados, bet ne tik vecs kā Karlsons, nelido, uz zapti nav kārs un ar maziem zēniem nespēlējas. Tomēr Handrikam baigi skaiž Karlsona labā oma, prieks ar kādu viņš lidinās un ir draugs mazajam puisēnam. Tāds kā seno laiku domātājs, pamatā godīgs, jo neizmanto zēnu kā tie slienainie plikgalvji, kas uzmācas ar lielulīgiem piedāvājumiem paklausīties mūziku, paskatīt bezkaunīgas filmas, tagad laikam piedāvā spēlītes inetā kopā padzenāt. Nē, nē, Handriku neviens seksuāli nav izmantojis. Taču kaut kāda pieredze viņam ar tiem tipiņiem ir, nu tai nozīmē, ka tie viņam bērnībā uzmākušies un viņš viņus laimīgi atšuvis vai izmucis. He-he, tā viņš pats domā. Bet, ja var ticēt viņa atmiņai (bet tai ticēt nevar), tad tomēr ar anālo seksu vai cita veida izdarībām ar savu dzimumu Handriks nav ticis pakļauts/pakļāvies. Koroče, Handriks nav pediņš un par šīm lietā viņampatīk tikai paķiķināt un stāstīt bezkaunīgas anekdotes un nostāstus. Tiesa, Handriks jūt arī vainas sajūtu, jo nevar zināt, kurš no kolēģiem vai paziņām vai blakus stāvētājiem pēkšņi var sākt sarkt un tad sanāk tāda neveikla situācija.

Handriks tātad ir labs. Handriks ir gudrs. Handriks mīl cilvēkus un gudrību (tas nav smieklīgi, viņš tiešām tā domā). Viņa mīlestību parasti pārprot, bet tas tāpēc, ka viņš nejēdz par to sakarīgi izteikties, kur nu vēl rakstīt.

Labi, Handrikam jāstrādā. Maz, bet tomēr darbs Handrikam ir svēta lieta (tā viņš stāsta citiem, īstenībā viņam ir похуй). Handriks šodien izdomāja, ka viņš ir drīzāk skeptiķi, nevis agnostiķis, epistēmiķis, objektīvists un intelektuālis viņš droši nav. Kā īstam skeptiķim viņam arī īsti nav skaidrs, kas tas ir būt par skeptiķi, bet kā dažkārt mēdz teikt, viņš tomēr labāk jūtas kā skeptiķis точка


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?