Mīļās muļķībiņas -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Ierakstīt jaunumus
Komentu Liste
Manējie
Kopienas
Sindicētie
TAGI
Labot pēdējos ierakstus
Iestatījumi

Janvāris 24., 2014


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
14:31
Man incant, kāpēc man visu mūžu paliek slikti no saldās paprikas!

Tur tak tik vērtīgi vitamīni, dzelzs, šķiedrvielas, un kas tik ne....

Pusdienās kā apēdu, tā jūtu, ka man "paprikains" nelabums.

Vistrakāk bija, kad Ādamu gaidīju - tad no paskatīšanās uz papriku jau jāvemj bija, nedod Dies' uzkost kādu paprikas gabalu ēdienā :D

Nesaprotu, ko tā. Daudzreiz mēģinu vēlreiz, pārbaudu - un toč, atkal nelabums no paprikas

(3 teica | saki)

Comments:


[User Picture]
From:[info]ravejsledzejs
Date:24. Janvāris 2014 - 15:20
(Link)
nu ir cilvēki, kas nevar ēst ne papriku, ne čili, jo ir alerģija pret kapsīnu.
[User Picture]
From:[info]lyrfeel
Date:27. Janvāris 2014 - 16:20
(Link)
O incant! Paldies!
Laikam man kaut kas tāds ir, jo čili ne acu galā nepanesu, arī nelabums paliek.
Kapsīns esot vairāk tāds ādas smēru sastāvdaļa... :F
[User Picture]
From:[info]ravejsledzejs
Date:27. Janvāris 2014 - 16:27
(Link)
kapsīns ir tas, kas piedod aso, dedzinošo garšu čili. tā kā ķīmiķi nosaukumus ir slinki vielām izdomāt, tad parasti nosauc pēc auga, kurā tā viela ir sastopama (paprika ir Capsicum; viela, kas ir paprikā tatad ir kapsīns). ļoti vienkārši.

> Go to Top
Sviesta Ciba