Mīļās muļķībiņas -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Ierakstīt jaunumus
Komentu Liste
Manējie
Kopienas
Sindicētie
TAGI
Labot pēdējos ierakstus
Iestatījumi

Novembris 4., 2009


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
17:07
Dadzīvojuši Ādamam laringītu.

(4 teica | saki)

Comments:


[User Picture]
From:[info]evy
Date:4. Novembris 2009 - 17:09
(Link)
auch :(
[User Picture]
From:[info]phoenix
Date:4. Novembris 2009 - 22:58
(Link)
tas tagad ir visur. laurai no 20 bērniem grupiņā, 18 nolikās ar laringītu. es domāju, ka tas tik talsos, bet izskatās, ka plašākā mērogā.

laringītu vislabāk ar tvaikiem!!!! mums ir ļoti gudra un pieredzējusi ārste-pediatre.

Laurai tikko bija laringīts. naktī ar visiem 39 grādiem. precīzi nedēļu vajadzēja, lai būtu uz pekām. bez natibiotikām. tikai ar tvaikiem. kad temperatūra sakāpa par daudz, iedevu temp. pazeminošas zāles.

visefektīvākie ir kartupeļi tvaiki (no pieredzes). taču bērnam jau īsti nepatīk,tāpēc izmantoju planu B: uz nakti, vai arī p aidenu, aj lielākoties sanāk uzturēties vienā istabā, tiasu kumelīšu tvaiku terapiju - ieslēdzu elektrisko tējkannu, atveru vāku un ieberu kumelītes. ūdens uzvārās, bet tējkanna neizsle'dzas (jo vāks vaļā) un pilna istaba ar kumelīšu tvaikiem :)

+ silts piens ar medu. ideāli, ja vēl klāt nedaudz sviestiņš.

laringītam vajag sildīt un mīkstināt iekaisušās balss saites, piens ar medu + sviests(!) to dara. Laba ir arī smilšērkšķu eļļa (man viņa izsauc vēmienu).

vārdsu sakot - sildīšana un tvaiki!!! šī recepte darbojas vienmēr, izņemot ielaistas angīnas, kad jau ri strutas! jo strutām vajag tieši otrādāk - čupu ar saldējumu un ledu, nevis tvaikus un karstu pienu. Ja nav strutu, tad sildīšana par sliktu parasti nenāk. kaut kā tā, pa lielam.


[User Picture]
From:[info]lyrfeel
Date:5. Novembris 2009 - 00:33
(Link)
Paldies par ieteikumiem!
Daļēji pildu - taisīju tādu lauku tēju, tur visādas ēteriskās eļļas virmo, sākot no aveņu lapām un piparmētrām, beidzot ar kumelītēm un melisām, turēju istabā pirms miega tuvu viņam. Pats jau neelpo kārtīgi iekšā, viņam vakaros ir viss nē...
Bet tā smilšērkšķu eļļa Faringo Spreja veidā viņam labi iet iekšā, to vairākreiz dienā pūtu viņam, un, iespējams, kaut ko dod arī. Jo viņam pirms pāris dienām bija trakāk - balstiņa pilnīgi ciet, aizsmakusi. Tagad jau grib dziedāt un bļaut, tas tik šausmīgi grūti, neļaut viņam... Kā kaut ko neļauj, tā raud!! Un raudāt arī negrīkst, neko nedrīkst ar balsīti...
[User Picture]
From:[info]phoenix
Date:5. Novembris 2009 - 10:02
(Link)
nuu... nekas nenotiks tai balsītei :)
bērni jau ir gana gudri :)

turies.

> Go to Top
Sviesta Ciba