Mīļās muļķībiņas -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Ierakstīt jaunumus
Komentu Liste
Manējie
Kopienas
Sindicētie
TAGI
Labot pēdējos ierakstus
Iestatījumi

Jūnijs 12., 2009


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
18:23
Bērnībā man tik daudz ko neļāva un es nedrīkstēju iebilst.
Ja man neļauj darīt to, ko es gribu, ko man vajag, TAGAD, kad esmu piegaugusi, es kļūstu nekontrolējami dusmīga. Riebjas, riebjas, riebjas!!!

(6 teica | saki)

Comments:


From:[info]purvainais
Date:12. Jūnijs 2009 - 18:29
(Link)
Zini, es pat preferēju dusmas pār trulu, klusiciešošu padevību... It īpaši, ja to dusmīgo personu (jā, TEVI) nepazīstu :P
From:[info]nord
Date:12. Jūnijs 2009 - 18:30
(Link)
tas liecina, ka nemaz vēl tik pieaugusi neesi :)
[User Picture]
From:[info]pikaczu
Date:12. Jūnijs 2009 - 19:34

oft.

(Link)
Par Tavu naakamo ierakstu.
Tev puika no riitiem agri celjas? Ja Tu meegjinaatu piecelties kaadu stundu pirms vinja un tad klusumaa mieriigi pastraadaatu. Es taa dazhreiz daru, kaD man terminji spiezh tulkojumiem. Savulaik, kad straadaaju un maaciijos vienlaiciigi, ceelos 5:00 un rakstiiju referaatus, vai lasiiju prieksz seminaariem. Vasaraa, kad saule agri lec, to nemaz nav tik gruuti izdariit. Mans vecteetinjsz szitaa atrada laiku, lai vareetu rakstiit rakstus avizeem. No 5:00 - 7:00 ir veselas 2h, ja liidz vakaram naak pliisiens, tad var meegjinaat diendusu paczuczeet kopaa ar zikjeri.
[User Picture]
From:[info]lyrfeel
Date:12. Jūnijs 2009 - 23:07

Re: oft.

(Link)
Mīļā, nu protams, protams, ka tā arī jādara, un es katru dienu domāju par to, ka šitā vajag! Pāris reizes ir tā izdevies, un tad jūtos apmierināta un nosolos tā turpināt. Bet tiešām traki grūti piespiest sevi pamosties - no rīta liekas, ka nekas pasaulē nav svarīgāks par miegu. Izrubīju modinātāju un guļu tālāk. Un tad pa dienu sāku besīties uz sevi un visu pasauli, nahren nepiecēlos tomēr agrāk %( Bet tā ir - vakarā, kad mazais aizmieg, sapriecājos, iegruzos, iesēžos, sāku rakstīt, lasīt, kaut ko knibināties, noknibinos līdz nezincikiem un no rīta nevaru pamosties
[User Picture]
From:[info]pikaczu
Date:12. Jūnijs 2009 - 23:29

Re: oft.

(Link)
Nu to agro celszanos es nedomaaju kaa ilgterminja strateegjiu, tikai tik, lai var padariit konkreeto rotu darbinju. Jo taa tomeer ir njemszana no rezerveem, kas nav neizsmeljamas. Man ir vieglaak, ja es iepriekszeejaa vakaraa sev jau uzklaaju darba galdu - nolieku vaardniicas, kompi, brilles, atszkjirtas dokumentu lapas, taa lai no riita atliek tikai pieseesties un saakt rukaat.
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:13. Jūnijs 2009 - 01:18
(Link)
Kā teica Emīls (filmā "Emīla nedarbi"): "Kad man nav naudas, es nevaru dzert, kad man ir nauda, es nedrīkstu dzert. Kad tad lai es dzeru?!"

> Go to Top
Sviesta Ciba