Mīļās muļķībiņas - I did it again ;D

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Ierakstīt jaunumus
Komentu Liste
Manējie
Kopienas
Sindicētie
TAGI
Labot pēdējos ierakstus
Iestatījumi

Oktobris 20., 2008


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
02:09 - I did it again ;D
Tikko beidzu cirpt vīram pričeni. Vispār tas mūs satuvināja. Divas dienas kasījāmies vien. Bet tagad, tikko, jau mmmm... 8)


Man izdevās ideāli apgriezt tos matus viņam! :) Tik smuki, ka krietna kaudze punktu manā friziera Pašapziņas bankas kontā sakrita! 8))

Čakarējāmies, čakarējāmies, eksperimentēju tā un šitā, un beigās sanāca viss labi. Nekāda cekula vairs, un nekā cita, kas man nepatika. Ir tikai īsi, īsi, bet ļoti seksīgi un smuki apcirpts vīrietis! 8)

Paldies jau viņš man nesaka, viņš neko tādu nemēdz skaļi teikt. Bet nu tas vien, ka palika smaidīgs, jautrs un neprotestēja pret rezultātu, jau bija mans gandarījums. Un pašai prieks arī par to, ka viņam visas vecās enerģijas, kas sakrājušās matu galos, ir prom, miskastē, un viņš tik kopts un kārtīgs izskatās. Es vēl ieveidoju ar želeju drusku, tā minimāli, jo nekas daudz nav jāveido! 8) Toties nekas nespurojas pa gaisu, viss smukās šķipsnās pieguļ, spīd un laistās. Nu forši :)

Ā, nu re - kamēr rakstu, viņš man pienes "pateicību" - maziņu tasīti ar biezu, karstu šokolādi. Izkausējis to melno šokolādi, ko viņam šodien atnesu... 8) Spontānā ideja :) Tagad tikai klāt glāzi vēsa piena un var sēdēt un baudīt!... 8)

Tik smieklīgs skats - Suslis slauka savus matus pa grīdu ar mazu, baltu slotiņu. Slauka, slauka grīdu, noslauka sev plecus, muguru, un atkal grīdu... 8))))))
Tags:

(7 teica | saki)

Comments:


[User Picture]
From:[info]minchux
Date:20. Oktobris 2008 - 09:05
(Link)
Juhū :) Apsveicu!
Man liekas, ka tā ir tiešām ļooooti liela uzticēšanās no vīrieša ļaut sev apgriezt matus, zinot, ka griezējs nav nekāds daily-griezējs. Tāpēc es savu vīrieti apbrīnoju ka pēc pirmās reizes viņš man ļāva otrreiz arī (kaut kā tak tās dārgās šķēres jāatpelna :D:D:D).
Nu redz, būs jums jauna tradīcija ;)!
[User Picture]
From:[info]lyrfeel
Date:20. Oktobris 2008 - 17:56
(Link)
Šī jau kāda trešā, ceturtā reize bija 8) Kaut kā tikai ļoti sen bij tā priekšpēdējā. Man visas reizes sanāca, kā vajag :) Man arī vienas frizieršķēres, pirku itkā pati sev, čolkas graizīšanai. Vīra matiem izmantoju arī trimmeri, un man ir sava, īpaša tehnika, kā ar to rīkoties ;D
Tāpēc jau uzticas man pašai, jo zina, ka es vislabāk zinu, kā manam vīriešam jāizskatās 8)))
Man jau tās matu būšanas ir ļoti tuva tēma, pašai gribējās izmācīties par īstu frizieri, bet laikam nākošgad.
[User Picture]
From:[info]minchux
Date:20. Oktobris 2008 - 18:21
(Link)
man par frizieri gribējās bērnībā būt :)), tagad.. nu es nezinu vai man gribas tam īpaši veltīt laiku, lai tur baigi mācītos par to, jo naudu ar to pelnīt netaisos. Es vairāk špikoju frizieru tehnikas kad pati esmu pie friziera un ir būts uz vairākiem frizieru semināriem par modeli. Princips aptuveni skaidrs griešanai :) drīzāk domāju, ka ja arī tāda lieta man attīstītos / ietrennēsies roka, es varētu draugiem - tā tīri savienojot patīkamo ar lietderīgo laika pavadīšanas ziņā. :)))
From:[info]stihija
Date:20. Oktobris 2008 - 09:29
(Link)
prieks dzirdēt.

p.s. to griez arī meitenēm? ;)
[User Picture]
From:[info]lyrfeel
Date:20. Oktobris 2008 - 17:48
(Link)
To?? ;))

Māsai griezu :) No nekā uztaisīju kaut ko foršu!! 8) Viņai bij atauguši mati ar ilgviļņiem galos, izskatījās briesmīgi. Bet izfilēju, kā mācēju, un beigās sanāca pavisam smuki - tā, ka nav kauns uz skatuves kāpt.
From:[info]stihija
Date:20. Oktobris 2008 - 17:50
(Link)
tu, tu :)

nu man ierobežoti līdzekļi (bet rafaello sanāks) un sasšķēlušies gali :)
From:[info]ninona
Date:20. Oktobris 2008 - 09:58
(Link)
Man ar` šitā graizīšana jāveic. Atceros, ka sāku, kad viņš reiz no friziera pārnāca ar absolūtu murgu uz galvas. Ņēmu parastākās šķēres un šņāpu nost. Prieks, ka izdodas, jo viņam sarežģīti mati - biezi, resni un "griežas", un galīgi īsi nepiestāv. Tad nu pričenes top nepajokam :D

> Go to Top
Sviesta Ciba