Mīļās muļķībiņas - pinceses

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Ierakstīt jaunumus
Komentu Liste
Manējie
Kopienas
Sindicētie
TAGI
Labot pēdējos ierakstus
Iestatījumi

Oktobris 18., 2008


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
22:08 - pinceses
Ar vienu aci skatos to Latvijas Princesi - nespēju noticēt, ka var būt tik riebīgi cilvēki, kā tā Sabīna. Drausmas vienkārši, kas no viņas nāca ārā. Es tikai ļoti, ļoti ceru, ka tas viss viņai bij iestudēts šovam, nevis ka viņa tāda ir patiesībā (lai gan tieši to viņa apgalvo).

Vissimpātiskākā man likās Agita, ar visu savu barbijiskumu. Vistuvākā manai dvēselei :) Labprāt būtu viņas draudzene.

(6 teica | saki)

Comments:


[User Picture]
From:[info]gorgona
Date:18. Oktobris 2008 - 22:24
(Link)
nu un kas no viņas nāca ārā?
es šamo pirms gadiem diviem biju bildējusi vienam žurnālam, gan vāka bildei, gan pie intervijas ko pielikt klāt - smuka jau, smuka, bet strādāt ar viņu bija grūti.
[User Picture]
From:[info]lyrfeel
Date:18. Oktobris 2008 - 23:01
(Link)
Tāpēc jau es saku, ka ceru (un iespējams), ka viņa tikai spēlēja riebīgākā cilvēka lomu, šova asumam. Nezinu tikai, ko kurš no tā ieguva. Man tikai slikti palika.

Tas "es jau nespēlēšu neko, es neizlikšos[izlikšanās pati par sevi nav grēks, grēks ir sūdīgi izlikties], ka esmu mīļa un jauka [citām meitenēm nez kāpēc nav jāizliekas, bet tas sanāk dabīgi], es būšu tāda, kāda esmu [jā, nejauka un ļauna! un?]" Visa tā šova laikā tas lecīgums, tas šerpums, bezkaunība, aprunāšana un tīrs stulbums - tiešām nepatika skatīties uz viņu. Un beigās arī viņa pilnībā vainoja visas pārējās meitenes - šausmīgās ienaidnieces, kas visas sazvērējušās pret viņu. Agita arī izgāja, bet viņa nezkāpēc pavisam citādāk spēja to uztvert! Kā diena pret nakti! Sabīnā nebij nekādas mīlestības pret cilvēkiem, nekādas cieņas un piedošanas. Un tēlošana bij tiesi tad, kad viņa smaidīja un izlikās par labu. Tieši tas bij nedabīgi, atšķirībā no tā nejaukuma.
Fuj, kā es izplūdu negācijās! Japasaka kaut ko labu. Jā, viņa tiešām smuka, labā formā. Bet nekas cits labs nenāk prātā... nu bet viņa jau arī negribēja, lai es viņu uzskatītu par jauku, tad nu ir rezultāts. Bet kāda jega būt nejaukam - tā man ir mistika
[User Picture]
From:[info]minchux
Date:18. Oktobris 2008 - 23:16
(Link)
kursabiedrenes šodien vienojās kopējā dziesmā katra no savas puses dzirdējušas ka Grīnbergas jaunkundze esot iesūtītā actual princess-to-be
[User Picture]
From:[info]lyrfeel
Date:18. Oktobris 2008 - 23:47
(Link)
Pag, bet kāpēc Tu man to pateici? :/ Es takš tipa skatos to šovu...
Pēc idejas, gribējās pašai redzēt...
[User Picture]
From:[info]starsailor
Date:19. Oktobris 2008 - 15:19
(Link)
vēl jau skatītāji balsos,kura uzvaarēs, tā ka nekāda grīnberga vēl nav uzvarējusi, ja nu vienīgi ir zināms tas, ka šī tikusi fināla divniekā. tā , ka skaties vien- viss vēl priekšā.
[User Picture]
From:[info]shelly
Date:19. Oktobris 2008 - 18:11
(Link)
Sabīnas pasaules uzskats "viss pozitīvais šai pasaulē nāk no manis, viss negatīvais - no citiem" tiešām ir sarežģīta pozīcija. Bet pats smieklīgākais ir viņas uzskats, ka šis pasaules skatījums netraucētu viņas ievēlēšanai. :))
Un Agita tiešam bija feina.

> Go to Top
Sviesta Ciba