Mīļās muļķībiņas - Nosauktajai

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Ierakstīt jaunumus
Komentu Liste
Manējie
Kopienas
Sindicētie
TAGI
Labot pēdējos ierakstus
Iestatījumi

Oktobris 14., 2008


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
00:29 - Nosauktajai
Klausies, Marija Antuanete, man arī Tevī tik daudz kas kaitina un nepatīk, bet man pirmajai nenāktu prātā veltīt tam veselu, garu poustu! :D

Kur ir mīlestība? Kur ir piedošana? Kas tas par naidu tādu? Par ko? Kāpēc tāda pazemošana? Vai arī cerēji kādu "vest pie prāta", vai kā? Vai gadienā tas nav tikai tāds pašapliecināšanās raksts, cik pati gudra un pareiza, ka pašai nekad negadīsies tā? Pat domu tādu nepieļauj? Dzīve jau to rādīs, paļaujies uz to! Varbūt vienkārši nav ko darīt un gribas pakasīties? Tik ciešami sadzīvojām, viena otrai netraucējām...

Pie tam, starp citu, Tu ļoti, ļoti izklausies pēc vīrieša. Tik praktiski, praktiski, praktiski. Ne miņas no sievišķības. Kur sieviets gudrība? Kur sirdsgudrība? Laikam esi tādas "sugas", kam tas neatnāk vispār vai arī tikai tad, kad piesakās savs bērniņš un vienkārši nākas kāpt pāri ļoti daudziem saviem principiem un vajadzībām un mainīt nostāju par ļoti daudz ko.

Tavā pasaulītē nedrīkst būt nekas, ko Tu nevari saprast un pieņemt. Kā tad tas nāksies, ka tik izglītota un pasauli apceļojusi jauna, brīva meitene kaut ko varētu nezināt? Fuj, prom, vai ne? Tāpat kā vardarbība ģimenēs, slimības, kari un nabadzība pasaulē. Tev svešās lietas.
Dzīves kvalitāti jācenšas vienmēr uzlabot, tas tiesa, bet Tev ir drakoniskas prasības pret sevi un citiem.
Un uz Tevi patiešām neattiecas citu cilvēku žēlabas, sūdzības un darīšanas - no Tevis pilnīgi, pilnīgi nekas netiek prasīts, pat ne sapratne, ja jau tās nav un nevar būt!
Ar visām izglītībām, pieredzi, skaistumu un vārdu krājumu būs daudz par maz, lai būtu pa īstam laimīga dzīvē. Iztērēsi visu jaunību un briedumu, pašapliecinoties un sevi pierādot vecākiem un pasaulei, tad būsi atēdusies pasaules labumus, atskatījusies visas zemes un koncertus, apsēdīsies un domāsi - kāda jēga no tā visa...
Nav laime mērāma naudā, skaistumā, ietekmībā, somiņu, kurpju, kleitu, sabildēto bilžu un iegūto diplomu skaitā. Un pat ne draugu skaitā - tas viss nāks un ies. Sievietes eksistences jēga tiešām ir bērniņš. Ja tas tā nav, tad Tu esi cilvēces blakusprodukts - pasaulei nav no Tevis labuma, jo Tu neko neturpini, bet dzīvo tikai sev. Kurš ta priecāsies par Taviem sasniegumiem, iegūtajiem diplomiem, atbildīgajiem lēmumiem, sapelnītajiem tūkstošiem un skaistajām bildēm, ko?
Garastāvoklis:: [mood icon] amused

(23 teica | saki)

Comments:


[User Picture]
From:[info]heartstripper
Date:13. Oktobris 2008 - 21:57
(Link)
Visam piekristu, izņemot to, ka sievietes piepildījums ir bērns. Ir taču sievietes, kas laimīgi nodzīvo vienas visu dzīvi. Varbūt arī šis būs tas gadījums :)
[User Picture]
From:[info]lyrfeel
Date:13. Oktobris 2008 - 22:15
(Link)
Oki, laime bez bērniem - tā nu ir lieta, ko, savukārt, nesaprotu es 8)
[User Picture]
From:[info]heartstripper
Date:13. Oktobris 2008 - 22:18
(Link)
Kas ir labi, kas slikti, kas pareizi, kas nepareizi, kā vajag, kā nevajag..
Nu, Tu zini to labo teicienu angliski ;)
Katrs PATS savas laimes kalējs, so.. lai paliek uz katra paša sirdsapziņas :)
Nu, ja kādam, konkrētāk kādai, gribas paālēties un izrādīties citu acīs pareizākai un pārākai, lai jau ņemas, dzīve tāpat visu nostādīs savās vietās.
Cilvēks domā, Dieviņš dara ;))))))
[User Picture]
From:[info]lyrfeel
Date:13. Oktobris 2008 - 22:21
(Link)
8)
From:[info]nord
Date:13. Oktobris 2008 - 22:02
(Link)
man šķiet tas nebija tev.

Kaut arī tev nemaz neiet viegli man ir radies par tei priekštsts ,kā par ĪSTU PROBLĒMU RISINĀTĀJU .
[User Picture]
From:[info]lyrfeel
Date:13. Oktobris 2008 - 22:19
(Link)
Nu es tā - katram gadījumam... :D


Un paldies Tev!
[User Picture]
From:[info]src
Date:13. Oktobris 2008 - 23:34
(Link)
++1 ;)
[User Picture]
From:[info]nervukamolis
Date:14. Oktobris 2008 - 05:59
(Link)
mhm, +1 :)
[User Picture]
From:[info]shelly
Date:14. Oktobris 2008 - 06:02
(Link)
Man ir tikai miglaina nojausma, par ko ir puksts, bet varu vien teikt, ka savulaik izlidoju no dažas labas tagad ļoti pret citiem kritiskas personas listes tikai tāpēc, ka arī atļāvos pateikt "beidz visu laiku īdēt". ":/
[User Picture]
From:[info]illumine
Date:14. Oktobris 2008 - 10:09
(Link)
Tu izlidoji no manas frendlistes, tāpat kā Džeina, pīpēšanas kampaņas dēļ. Nākamreiz, pirms kādu atfrendot, pacentīšos rakstiski iesniegt paskaidrojumu. Lai pasargdies, kāda sirds stīga netiek aizskarta velti.
[User Picture]
From:[info]shelly
Date:15. Oktobris 2008 - 06:33
(Link)
Nu, pacenties gan, ja ne manu, tad vismaz pati savu dārgo stīgu vārdā, lai tās netiktu velti raustītas ar acīmredzamā fiksēšanu :))
[User Picture]
From:[info]shelly
Date:15. Oktobris 2008 - 06:44
(Link)
Jāatzīst, ja es tā mazliet pakasu galvu, man jau tomēr liekas, ka tu iesniedzi gan paskaidrojuma rakstu - pirmais puksts pēc manis afrendošanas bija par to, ka tu neesi šeit, lai klausītos kritikā... Bet tas tā, manas subjektīvās atmiņas.
From:[info]lapsa123
Date:14. Oktobris 2008 - 08:30

domas

(Link)
bet ja par to bērniņu tā padomā - tad arī Tavs bērniņš radīs prieku un piepildījumu tikai Tev, pasaulei no Tava bērniņa nav ne prieka, ne bēdu.

tas par to, ka arī Tevi kaitina brēkuļi pie kasēm(atceros vienu Tavu ierakstu), bet tai mammai tas ir piepildījums!

Tāpēc - katrai sievietei ir SAVS piepildījums, savs veidz, kā nodzīvot šo dzīvi!!!!

Un šajā pēdējā rindkopā Tu pielīdzināji sevi Marijai Antuanetei(nav ne jausmas kas tā tāda) - mācot viņai, kā ir "pareizi".
From:[info]nord
Date:14. Oktobris 2008 - 09:47

Re: domas

(Link)
Marija Antuanete, bija Francijas karaliene, kas bada laikos no sirds izteicās :" nu, ja viņiem nav maizes, lai tak ēd kūkas, dāāā! " :)
[User Picture]
From:[info]lyrfeel
Date:14. Oktobris 2008 - 10:19

Re: domas

(Link)
Njā, laikam bij man jāieliek pēdiņās 8))
From:[info]lapsa123
Date:14. Oktobris 2008 - 11:41

Re: domas

(Link)
zin... cibā arī pilns ar visādām marijām magdalēnām un antuanetēm.
From:[info]nord
Date:14. Oktobris 2008 - 11:45

Re: domas

(Link)
tas gan :)
[User Picture]
From:[info]lyrfeel
Date:14. Oktobris 2008 - 10:18

Re: domas

(Link)
Pag, par brēkuļiem pie kasēm - man bij ieraksts, ka pie kases Ādama kliegšana nokaitināja to kasierveci! Nevis otrādi! Tu kaut ko sajauci.

Un mani priecē arī citi bērni, ne tikai savējais, es priecājos par savu draugu un draudzeņu bērniem! Un par manu bērnu arī draugi un radi priecājas! Tam visam ir jēga, tas ir liels mīļuma un prieka kopums! :)
From:[info]lapsa123
Date:14. Oktobris 2008 - 11:45

Re: domas

(Link)
es nemeklēšu tavus ierakstus par to ka citus bērnus izturēt tev ir grūti, bet tie ir bijuši.

Savs bērns ir svarīgs un vajdzīgs tikai Tev(zem tikai Tev domāts Tavai ģimenei), bet nevienam citam!

Un katram cilvēkam ir SAVA dzīves jēga un nebūt ne bērns! :)
(man ir trīs bērni un mana jēga ir mani bērni, citam ir kas cits.)
[User Picture]
From:[info]illumine
Date:14. Oktobris 2008 - 10:43
(Link)
Un zini kas man kremt visvairāk? Es biju tā, kas tevi ieteica tam vienam darbiņam, un tāpēc tev jautāja viens cilvēks. Bet kā tu sevi parādīji? AIZMIRSI. Acīmredzot nebija svarīgi. Nezinu vai ir tik briesmīgi drakoniski pieprasīt, lai uz darba piedāvāju reaģē savlaicīgi.
[User Picture]
From:[info]lyrfeel
Date:15. Oktobris 2008 - 21:12
(Link)
Ar to tad arī vajadzēja sākt, nevis riņķī apkārt no visām pusēm, ar nicinājuma un saltuma pārpilnu "tipa neadresētu" postu, itkā nevarētu saprast, par ko Tu runā. Izgāzi negācijas, kam sekoja ķēdes reakcija.
Par to darbiņu es jūtos nepatīkami! Bet aizmirsu nevis tāpēc, ka būtu aizsēdējusies pie kādas filmas vai grāmatas, bet tāpēc, ka pilna galva ar visu to, kā paspēt visu izdarīt, kas jāpadara gan mājās saimniekojot, veikalus izskraidot, bērnu kopjot un audzinot un visus iespējamos darba piedāvājumus izskatot un meklējot piemērotāko.
Man pašai visvairāk kremt tas, ka man būtībā patika lasīt Tavus ierakstus - kā nekā izglītots, jauns, bet jau tik pieredzējis cilvēks. Patika visi revjū par viskaut ko, par dzīvi, ko man šobrīd būtu nereāli piedzīvot - gan tāpēc, ka es jau izvēlējos kaut ko citu, gan tāpēc, ka daži vilcieni aizgājuši! Bet šitāds aukstums, neiecietība, nevēlēšanās iedziļināties un saprast, aizēno to visu, un rada lielu, lielu vilšanos.
[User Picture]
From:[info]illumine
Date:16. Oktobris 2008 - 05:42
(Link)
Paies laiks un tu sapratīsi, ka man bija taisnība tajā, ko es uzrakstīju. Ir jāvar redzēt pāri tam, ka tas, ko es teicu, tev nepatika un aizķēra. Nicinājuma nebija ne grama, bija daudz, daudz sašutuma.
Bet vesels pousts? Tāpēc, ka priekš komentāra par daudz. Es daudzkārt esmu rakstījusi, rakstījusi un izdzēsusi, jo bija skaidrs, ka tava reakcija būs tāda. Bija arī. Bet vismaz es esmu pateikusi un darījusi vismaz kaut ko, nevis kā te daži, kas absolūti bez sava viedokļa un spēj tikai piebalsot citiem.
Un tie vilcieni.. pat ja viņi ir aizgājuši, vienalga var ātri, ātri skriet pa sliedēm un dabūt vismaz daļiņu no gribētā. Kaut paralēli, kā hobiju. To es pēc pieredzes saku.
[User Picture]
From:[info]illumine
Date:16. Oktobris 2008 - 05:42
(Link)
P.S. Lai veicas.

> Go to Top
Sviesta Ciba