Mīļās muļķībiņas - Nevaru nomierināties.... 8)))

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Ierakstīt jaunumus
Komentu Liste
Manējie
Kopienas
Sindicētie
TAGI
Labot pēdējos ierakstus
Iestatījumi

Augusts 16., 2008


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
03:43 - Nevaru nomierināties.... 8)))
Vienreizēja diena bija!! Nē, tādas foršas dienas ir bijušas un būs vēl!!!

Visu dienu biju ārā, ar bēbi aizbraucām uz Vērmanīti. Tur tik kaifīgi pasēdējām! Ādams padauzījās pa tukšajām solu rindām, paamizierējās ar cilvēkiem, bet es klausījos foršu dzīvo orķestra muzičku, tāda kā filmu mūzika bija. Ārā silta vasara, blakus bēbis mīļš kā saule, ausīs patīkama mūzika, viss tik maigi un jauki bija! Ļoti izbaudīju!

Pēc tam satiku Viksīti centrā - viņa man uzlika paklausīties savu jauno dziesmu, nu bāc, tik skaisti! Arvien foršākas un foršākas tās dziesmas viņai.

Pēc tam satiku mazo māsu turpat centrā, Galerijā Centrs. Rimītī nopirku šo to, ko apēst, lai nav mājās jābrauc, jo gribējās uz Arkādijparku paspēt, arī tur paskatīties, kādi pasākumi. Tur bij jābūt kaut kam foršam!

Parkā uz soliņa mana saule ieķosēja pīrādziņus, banānus un Lāses šokolādes pienu(zinu, ka šausmīgi, bet likās, ka vienreiz jau var, uz svētkiem), pati arī kaut ko ieņammāju, maziņus salātiņus. Un tad lecām 25. autobusā un braucām uz Arkādijparku.

Cik tur bij kolosāli!!

Bērni ar pirkstiem kaut ko zīmēja, un bija pat divi onkas, kas zīmēja cilvēku portretus. Man arī gribējās, man jau sen to gribējies, lai mani uzzīmē, bet sapratu, ka Ādams nesēdēs mierīgi un negaidīs mani.

Celiņi bij ar svecēm izgaismoti, brauca zirgu pajūgs, būdiņā cilvēki pārģērbās krāšņos tērpos un fočējās. Bij gleznu izstāde, tās bij brīnišķīgas. Man ļoti sāk patikt visādas ainavas! Mūžā nebij interesējušas, bet tas vecums ir pienācis!! 8))


Ārkārtīgi forši bija tas, ka nekur tuvumā netika pārdots ne alkohols, ne uzkodas, ne kas tāds. Jo saprotiet - VISS bij tik ļoti tīrs!! Ne pudeļu, ne glāžu, ne čipsu paku, nekā tamlīdzīga!! Un nebija nekas no tā vajadzīgs! Paēst var mājās! Organizatori bij ļoti, ļoti pareizi izdomājuši, ka nebija nekādu pārdotavu. Tātad iztika arī bez piedzērušiem urlām un huligāniem rukšiem, viss bija ideāli! Apkārt īsti nedzirdēju ne krievu, ne kādu citu valodu, kā tikai latviešu, starp citu! Arī tas bij ļooti forši! Un visi ļoti civilizēti atpūtās. Sen tā vajadzēja! Visur tā vajadzētu!!


Bet visīpašākais bij pasēdējiens pļaviņā pretī skatuvei, kur notika koncerts un dzejas lasījumi. Tas bij tik latviski, tik īpaši, tik jauki! Noskaņa tik īsta un spēcīga, šitādi pasācieni reti kad notiek! Manā dzīvē vismaz. Pļavā izklaidus sēdēja daudz, daudz cilvēku, bet neviens nevienam netraucēja. Visi bij vienoti dabas, mākslas un svētku noskaņas baudīšanā. Un lielais vairums bij tieši ģimenes ar maziem bērniņiem!! Šito laimi!! 8) Pilns ar bērņukiem, kas pa pļavu kasīja nopļauto zāli lielās čupās, daudzi pieaugušie arī bij tādas savākuši un ērti tur iekārtojušies. Brīnišķīgi! Ādams kā pelmenītis pa to pļavu lumpačoja, ganīju viņu, skatījos, lai tās sveces neaiztiek un lai ūdenī neiekrīt. Bet citādi ļāvu pilnīgi brīvu vaļu! Kā viņš ņēmās, kā viņš skraidīja pa visu pļavu! Tur laikam nepalika cilvēki, pie kuriem Ādams nebūtu paspējis pieiet un kaut ko pakomunicēt! :D Vienalga, vecs vai jauns, sēdošs vai stāvošs, šis tik pieiet, paskatās, "pasaka" kaut ko, painteresējas par to cilvēku, iet tālāk, nāk atpakaļ, atkal iet tālāk. Un tie cilvēki arī atsaucīgi :)) Tas bij tik jauki! Pašiem viņiem patikās, kā tas Ādams ākstījās.

Sagaidījām pat manu mammu, kura arī atnāca uz to parku. Pierunājām viņu. Pasēdējām visi kopā. Beigās pat mans vīrs atnāca! Lai gan teica, ka negribot un nevarot... :P Kopā gājām visi mājās... 8) Nopļāpājām, izrunājām, izsmējāmies... 8) Kolosāli tā ar ģimeni kaut kur pabūt. Visi, visi paši tuvākie!! Šie man bija īsti svētki.... 8]
Garastāvoklis:: [mood icon] good
Tags:

(3 teica | saki)

Comments:


[User Picture]
From:[info]orissa
Date:16. Augusts 2008 - 11:34
(Link)
filmu mūziku. :) re, tad jau jūs abi mani arī dzirdējāt orķestra sastāvā.
[User Picture]
From:[info]lyrfeel
Date:16. Augusts 2008 - 13:47
(Link)
Vai ta nebij filmu mūzika? Vecu, latviešu filmu mūzika? :>
Nu forši :) Kādu intstrumentu spēlēji? :)
Bij tiešām ļoti skaisti!!
[User Picture]
From:[info]sickboy
Date:18. Augusts 2008 - 20:49
(Link)
:D forši. Es tevi piedraugoju, jo tev gari teksti. Man patīk cilvēki ar gariem tekstiem. :)

> Go to Top
Sviesta Ciba