Mīļās muļķībiņas - Noskatījos filmu The SECRET

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Ierakstīt jaunumus
Komentu Liste
Manējie
Kopienas
Sindicētie
TAGI
Labot pēdējos ierakstus
Iestatījumi

Jūnijs 17., 2008


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
17:43 - Noskatījos filmu The SECRET
Nu tad sāksim pozitīvo domāšanu un laimes pievilkšanu!

Tātad, man makā ir tūkstots latu, sēžu savā mājā pie ezera, protu spēlēt klavieres un ģitāru un esmu pabeigusi 2 augstskolas

(15 teica | saki)

Comments:


[User Picture]
From:[info]illumine
Date:17. Jūnijs 2008 - 18:16
(Link)
Es mammai pāri plecam redzēju 10 min no tās filmas - īsumā - a ir tādi Pīīī[cenzēts, vēlreiz cenzēts & vēlreiz] kas tam TIEŠĀM tic? Manā izpratnē ļoti neveiksmīgs amīšu smadzeņskalošanas mēģinājums.
[User Picture]
From:[info]negaisiic
Date:17. Jūnijs 2008 - 18:35
(Link)
lai kā arī varbūt [Tev] neticētos, bet daudzas no šādi zemapziņā izveidotām [pat neapzināti] vēlmēm ir piepildījušās. un, kā par nelaimi, ir arī piepildījušies dažādi citi aizdomīguma/baiļu/egoistiskuma radīti iztēles notikumi. un kas ir pats jautrākais - tieši tā, kā man tie bij mitinājušies domās.
tagad gan cenšos visu, ko nevēlos redzēt piepildāmies, izravēt ar sakni tā, ka vairs neaugs.

galu galā, svētajos rakstos tā skaisti teikts: Lai jums noteik pēc jūsu ticības...
[User Picture]
From:[info]illumine
Date:17. Jūnijs 2008 - 18:41
(Link)
Manuprāt salīdzināt svētos rakstus ar šo te sviesta filmu ir pārāk krasi.

Es, kas sviesta filmas neskatās, tanī pat laikā par panākumiem, veiksmi, laimi un ieceru izdošanos nesūdzos.

Un protams, visās šajās grāmatās kā "iemācies pateikt nē", "laimes noslēpums" utml blabla izdevumos un filmās noteikti ir sava daļa taisnības. Bet tas nenozīmē, ka es lasīšu/skatīšos kaut ko TIK SVIESTAINU.

Kā arī, ja cilvēks gribēs atrast kādu saistību starp diviem noteikumiem, noteikti to atradīs. Mazums ko var iedomāties & kas var piepildīties.
[User Picture]
From:[info]lyrfeel
Date:17. Jūnijs 2008 - 19:06
(Link)
Tiešām ir šķebinošs tas veids, kā tas noslēpums tiek pasniegts. Tas pie tam ir austrāliešu, ne amīšu projekts, bet tāpat viņiem tā ir pieņemama forma.

Es noskatījos visu un mēģināju izgremot cauri to domu, ko viņi mēģina pateikt, un īstenībā jau tiešām ir daļa taisnības. Tikai viņi to pateica saviem vārdiem, pēc savas izpratnes, ar saviem sviestainajiem piemēriem utml.

Tomēr es nevaru noliegt to, ka kaut ko uz to pusi jau biju jutusi pati savā dzīvē. Ka tiešām viss negatīvais, par ko žēlojos, gaužos, raudu, tas no tās ņemšanās nekur nepazūd, bet vairojas. Un, teiciens - if you can dream it, you can do it, tas arī bija dzirdēts jau iepriekš, un man pašai arī ir savs paņēmiens, kā panākt, ko patiešām vēlos, tikai drusku atšķirīgs: kaut ko ļoti spilgti iztēloties, un arī termiņu, kad tam jāpiepildās, un tad tas jāaizmirst, itkā jāatstāj Visuma varā. Un tad, ja tas nepiepildās, tātad es neesmu pietiekoši stipri to vēlējusies vai arī tas nav bijis vajadzīgs, un es to varbūt pat neatceros vairs, bet, ja piepildās, tad patiešām piepildās.
Un es varu nosaukt, kas tieši ir piepildījies - es gribēju tieši tādu vīrieti, kāds man ir šobrīd, ar tādām specifiskām īpašībām, tumšiem matiem, lai viņam arī būtu bijušas problēmas ar vardarbību ģimenē, lai viņam patiktu tāda pati mūzika, kā man, un visādas citādas lietas. Jo vairāk iepazināmies, jo vairāk sakrita tie manis noteiktie "ķeksīši". Tāpat kā es klusībā vēlējos savu datoru (un viņš man uzdāvināja, pārsteiguma kārtā), un daudz visvisādu lietu, un tās vienkārši atrod veidu, kā uzrasties! Tātad kaut kas tajā visā darbojas. Tikai kā kuram, un kā kurš tam tic un to piekopj.
Es to ierakstu rakstīju ar tādu kā ironijas pieskaņu, tomēr es šitās divas dienas tiešām strādāju ar sevi tādā ziņā, ka cenšos vismaz vairs neuzskaitīt skaļi visas lietas, kas šobrīd ir briesmīgas - nu, ka nav ko ēst, nav naudas utt., bet iztēlojos sevi brīdī, kad šī situācija būs tikai nepatīkamas atmiņas. Cenšos pati tam noticēt, grūti jau izdodas, jo tā ir sevis mānīšana, itkā. Tomēr, TOMĒR pozitīvāk, nekā sēdēt un raudāt par visu, kā man te daždien gadās. Tātad ir drusku jēga tai filmai, lai arī tai borēšanai es redzu cauri. Kaut kas tur ir, un domāšana man drusku mainījās. Itkā guvu tādu kā apstiprinājumu tam, ko pati jau jutu un zināju un darīju, tas arī likās tā, nu, būtiski. Sak, ja jau tādi zinātnieki arī par to runā...

Un vēl - es tiešām jau sen esmu domājusi, ka visiem veiksmīgajiem cilvēkiem, ko pazīstu, tiešām ir kaut kas kopīgs, tāda kā formula. Tādai ir jābūt. Kaut ko viņi domā vai dara savādāk kā es šobrīd... Laikam svarīgākais tiešām ir skaidri zināt, KO TIEŠI vēlamies, vai ne, Illumine?... 8)
[User Picture]
From:[info]savanna
Date:17. Jūnijs 2008 - 22:38
(Link)
Ņu man arī piepildās manas domas... viss, ko cītīgi ievēlos un atstāju kādu laiku mierā, vēlāk piepildās :)

:)
[User Picture]
From:[info]lyrfeel
Date:19. Jūnijs 2008 - 01:33
(Link)
Nu re! Nu re!!
[User Picture]
From:[info]minchux
Date:18. Jūnijs 2008 - 09:50
(Link)
tici, ka tā ir. Jo patiešām viss ir tā, kā uz to palūkojamies. Par to sevis mānīšanu. Nu zini kā.. varbūt tu vēl šobrīd dzīvo tādos apstākļos par kādiem tu esi sev "piedo'mājusi" vai pat baiļojusies (jo tā arī ir sava veida vēlmju forma, tas ko mēs "ne-Gribam"), bet ir lietas par kurām tu vienkārši vari būt priecīga un pateicīga. Jo esmu pamanījusi divas būtiskas lietas ar šo gribēšan-piepildīšanos:
1) ja tu spied no sevis ārā un burtiski ar fizisku piepūli katru dienu to "gribi" - tas nenāk, maita!ne lūdzams. Bet vienkārši garāmejošas domas var tā burtiski uzreiz piepildīties, ka šoks iestājas. jāprot atbrīvot tā doma
2) lietas par kurām mēs paši sev pasakāmies un priecājamies par tām - tām ir tieksme vairoties/ būt vēl foršākām :)))! Piem. tu priecājies, cik tev superīgs bērniņš ir un veselīgs, priecīgs, smaidīgs = hops viņš šodien tev pasaka garu teikumu no vārdiem, kurus tu nezini no kurienes viņš uzzinājis, un tam teikumam ir vēl vieda doma iekšā!
lai Tev izdodas, neklausies norējējos un skeptiķos, tie tikai pārbauda tavu pacietību!!!
[User Picture]
From:[info]lyrfeel
Date:19. Jūnijs 2008 - 01:32
(Link)
Ko lai vēl saku... 8))
Tu, kā viemēr, pasaki visu vienkārši desmitniekā! 8)
Es būtībā to pašu biju domājusi un kaut kā mēģinājusi teikt, bet Tu vienkārši ņem uzreiz atrodi precīzus vārdus un teikumus, kamēr es pati riņķī un apkārt :D Apbrīnoju šito :) Tā ne pirmo reizi :)

Un vēl kas - tā kā es 100% piekrītu visam, ko teici un tas ir mums un vēl vairākiem cilvēkiem kopīgs, tātad ir vēl viens apstiprinājums, ka kaut kāds "noslēpums" ir, un pilnīgi noteikti darbojas! 8)
[User Picture]
From:[info]minchux
Date:19. Jūnijs 2008 - 09:42
(Link)
;)
[User Picture]
From:[info]negaisiic
Date:17. Jūnijs 2008 - 19:24
(Link)
es filmu neesmu redzējusi, bet ideja skaidra par kādām dzīves patiesībām tā ir domāta. un šīs patiesības noliegt nevar, tik katram pašam, protams, jāiemācās tās izmantot un nepiesārņot savu dzīvi ar visādām muļķībām un liekām iedomām, kas tikai traucē sasniegt to, ko katrs vēlas.
[User Picture]
From:[info]minchux
Date:18. Jūnijs 2008 - 09:42
(Link)
es ticu, ka šis strādā gan. Nu labi tā filma ir izstiepta (kā amerikāņu seriālos vienu epizodi izskaidro 25 reizes), bet 'tas ir labāk kā vislaik redzēt, ka ar cilvēku notiek nejaukas lietas un viņš tic, ka viņš tam ir :lemts:, jo tas jau aiziet "pa diedziņu". Turķlāt, ka es tīņugados pēc "Tavs zemapziņas spēks" testēšanas režīmā paņēmu un dabūju to džeku, kuru man dikti gribējās un novinēju kalnu kosmētikas konkursos un vēl pēc tam lietas ir piepildījušās gan + gan - manas domāšanas rezultāts, tā ka es varu teikt, ka tas strādā. Ir cilvēki, kuriem ir ļoti spēcīgs domāšanas spēks. Man liekas, ka Tev tā varētu būt, iespējams tādēļ tev var likties, ka tādas filmas ir liekas. Jo tevī tas ir dabiski! Lai lyrfeel izdodas :))!
[User Picture]
From:[info]illumine
Date:18. Jūnijs 2008 - 19:00
(Link)
1) ja es kaut ko gribu, tad es GRIBU. Līdz pēdējam, līdz visas metodes labas & iešana pāri līķiem, jo man vajag.
2)man pietiek prāta piefiksēt to & apsaukt sevi mirkļos, kad es sāku domār dumības. "Tā nenotiks un viss, viss būs labi" es sev pasaku. Un ir arī labi. Jāmāk sevi kontrolēt.
[User Picture]
From:[info]minchux
Date:19. Jūnijs 2008 - 09:43
(Link)
;) oficiāli piesakos, ka šo gara disciplinēšanu špikošu tagad no tevis!
[User Picture]
From:[info]koko
Date:17. Jūnijs 2008 - 20:32
(Link)
Par filmu - Filma ir galīgs bullshit, kas domāta vidējam amerikānim savas pašapziņas celšanai - neviena fakta - tikai sviestaini pieņēmumi.

Par pārējo - toties filma vidējam amerikānim var ielikt smadzenēs vienu baigi labo ideju - "es pats spēju vadīt savu dzīvi". Tā ir paškontrole un pašiedvesma. Ja jau es visu laiku domāju, ka man vajag kaut ko, tad es par to arī (pat neapzināti) cīnīšos. Ar to arī pietiek, lai dzīves līmenis sāktu uzlaboties.
[User Picture]
From:[info]lyrfeel
Date:19. Jūnijs 2008 - 01:34
(Link)
Galvenais paņemt sev no tā visa kaut ko derīgu, un atmest lieko

> Go to Top
Sviesta Ciba