01 Septembris 2005 @ 22:02
aizmigt  
Varbuut par daudz visa kaa. Shodien.

Man gan arii ir viens real pirmaa septembra staasts, ko nejaushi dzirdeeju skolaa, kad man aiz muguras sarunaajaas 6taas klases meiteniites par vasaras tusinjiem. Smiekliigi, ja nebuutu shausmiigi. Staasts bija par to, cik kuraa tusinjaa izdzeera, cik ljoti piedzeeraas, kaa vinju gandriiz izvaroja, bet, lai atriebtos puisim, arii vinjas puisi piedzirdiija, izgjeerba, sabuchoja un safocheeja bildes, kas jaaliek vinja ~draugos~, gandriiz apvemjoties, kad ieraudziija vinja daiktu un focheejot bija jaatur acis ciet. Texts beidzaas ar: ko daram peec stundaam? ejam uz Griizinjkalnu dzert? Nu taa apmeeram. Meiteniiteem nebija vairaak kaa gadi 12-13. Nedaudz panika iestaajaas, iipashi kontekstaa ar: "Latvijas valstij ir vajadzīgi pilsoņi, īpaši bērni, tāpēc Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga aicina visus jaunos cilvēkus laist pasaulē pēcnācējus."

Man ir aizdomas, ka solaarijs ir saskumis peec manis. Un riit dereetu vinju iepriecinaat ar manu jauno smaidu.
Think of me and I'll be there.

Btw riit saakas arii mana diivaina skola un, cerams, peedeejaakais maaciibu gads manaa muuzhaa. Nu jau vajadzeetu pietikt.

Pica ar garneleem un gliemezhiem tomeer ir labaakaa:)
Tags: ,
 
 
kā ir: tired
dziesmiņas: he called me the wild rose
 
 
( Post a new comment )
ārprātīgi nopietns[info]neviens on 1. Septembris 2005 - 22:47
kuul..es arii 11 gados dzeeru..bet nevainiigs gan biju..ņaa..bet kas vainiigis pie taa..sabiedriiba..vide..geeni..vecaaki..bet ja pats nepretojas..maukas mazaas..skumsh staasts..;)()
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
dzīvosim gultā[info]lux_y on 1. Septembris 2005 - 23:00
Varbuut shajaa vaajpraataa saizdraaztajaa pasaulee vairaak ir jaabriinaas par to, kas nav taads? Par taadu, kas joprojaam speej domaat pozitiivi - ar nosaciijumu gan, ka cilveekam ir iedaliits kaut nedaudz intelekta.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
efix[info]efix on 2. Septembris 2005 - 09:20
Joprojaam speeju domaat pozitiivi :)
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
loluuu[info]loluuu on 2. Septembris 2005 - 10:26
Es arii domaaju pozitiivi, aizbildinoties ar- tie ir tikai 90to gadu saakumaa dzimushie, kad muusu valstii valdiija bardaks un nabadziiba un vecaakiem nebija vinjiem laika, jo bija jaapelna maize. es tomeer ceru, ka ar tiem, kas tagad dzimushi, kas ir miillji un gudri beerni buus labaak. mjaa, laikam naivi gan:)
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
dzīvosim gultā[info]lux_y on 2. Septembris 2005 - 10:33
A tagad = nebardaks&nenabadziiba? Nda.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
loluuu[info]loluuu on 2. Septembris 2005 - 10:38
audzinaashana notiek beerniibaa, pamatprincipi, moraales normas, utt. un tad kad beerns iziet sabiedriibaa vinsh to visu no gimenes panjem liidzi. nu luuk un shie beerni, kas augushi tad, ir taadi, kaadus mees vinjus tagad redzam. bet tie, kas ir mazi tagad, vinji aug ar ruupiibu un sakariigaas gimenes attieciibaas, pat tad, ja vecaaki ir skiirushies utt. ir jau arii tagad iznjeemumi, bet vairumaa gadiijumu ir staavoklis krietni uzlabojies.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
dzīvosim gultā[info]lux_y on 2. Septembris 2005 - 10:59
Tev ir beerni vai atkal tiiri teoreetiski gudrojumi par audzinaashanu?
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
loluuu[info]loluuu on 2. Septembris 2005 - 11:49
Kāpēc ATKAL? Bērnu pašai man nav un tuvākajā laikā nebūs, jo ļoti labi zinu, ka laika un uzmanības var pietrūkt. bet tas nenozīmē, ka apkārtējiem cilvēkiem nav bērnu- radiem ir bērni, draugiem, kolēģiem, no kā var gluži labi spriest par situāciju, manuprāt. un kādu laiku atpakaļ bija ļoti laba pieredze darbā ar bērniem, pie tam kopā- ar normāliem, no labām ģimenēm, gan arī no ne tik apzinīgām ģimenēm.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
dzīvosim gultā[info]lux_y on 2. Septembris 2005 - 13:29
Tas nav tas pats, kas audzinaat savus beernus, pavadot ar vinjiem biezhi vien 24h. 100% nav. Atkal taapeec, ka biezhi vien gadaas lasiit diivainus teoreetiskus praatuljojumus, kaa vajadzeetu audzinaat, lai arii teorija un prakse dikti jau daudz atshkjiras.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
dzīvosim gultā[info]lux_y on 2. Septembris 2005 - 11:01
Taatad degradeetaas 90to gadu saakuma gjimenes apshaut? Beernus izoleet, jo - nedoddies - vinji pashi radiis beernus gan jau 14 gadu vecumaa.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
loluuu[info]loluuu on 2. Septembris 2005 - 12:08
Tas ir tavs piedaavaatais, labi paardomatais risinaajums iespeejams. Bet tikpat labi iespeejams, ka ir arii cits cilveeciigaaks.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
dzīvosim gultā[info]lux_y on 2. Septembris 2005 - 13:30
Ghe - kaa parasti izlikties, ka viss ir kaartiibaa un tas uz mums neattiecas?
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
[info]mad777 on 2. Septembris 2005 - 10:02
A tagat tikai taa aptveeri sho joku .. driiz ja 10 gadiigam zenkjim neiedosi cigareti jams izvilks pischiku un noshaus tevi... hmm un taalaak buus tikai skumjaak...
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
dzīvosim gultā[info]lux_y on 2. Septembris 2005 - 10:15
Joprojaam neesmu aptveerusi taa iisti. Vislaik ir taa stadija - jaa, shausmiigi, bet tas tachu notiek citur. Vai ne.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
[info]aspirins on 2. Septembris 2005 - 17:15
un kāds ir par kaut ko izbrīnījies?
(Atbildēt) (Link)