21 Septembris 2010 @ 20:32
klusais viedoklis piespiedu sarunās  
Man labāk patīk, ja lielākā daļa cilvēku paliek pie tās robežas, kur par viedokļu nesakritību nestrīdas, tikai māj ar galvu ar ārpuses smaidu un iekšpusīgu nosaukšanu par stulbeni. Es nogurstu no piespiedu kopābūšanas un ar to saistītās nevajadzīgās informācijas apmaiņas. Nogurstu tik ļoti, ka zaudēju iedzimto piesardzību un apstrīdu dažādus viedokļus, paužot savu visai negatīvi skeptisko.
Es kļūšu atkal par klusētāju ar kluso viedokli, un iekšējās acis, klausoties piespiedu sarunas, atkal būs pārbolītas līdz izbolīšanas robežai.
Esmu strīdējusies par siltumu, aukstumu, klaiņojošu dzīvnieku barošanu, tievumu, resnumu, diētām, mikroviļņu kaitīgumu, kaitīgajām pārtikas piedevām, svaru, mājdzīvnieku turēšanu. Jebkuras sarunas aizsākšana par šiem tematiem man liek dusmās elektrizēties.
Tags: , ,
 
 
( Post a new comment )
xanax[info]xanax on 24. Septembris 2010 - 08:59
?
tev gadījumā mājās nav beļģu vafeles? man liekas ir tāds sakāmvārds: ja tu raksti, pēc pāris dienām būs vafeles
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
dzīvosim gultā[info]lux_y on 24. Septembris 2010 - 22:17
Re: ?
man ir beļģu vafeles ar un bez šokolādes!
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
silent wings: yard[info]sw on 25. Septembris 2010 - 16:03
'ot, tā noguršana ir iemesls, kāpēc es cenšos izvairīties no kopābūšanas ar cilvēkiem, kuru argumentiem varētu Ļoti nepiekrist, bet ir Diplomātiski Iemesli 1), 2) un 3) paklusēt gaišās nākotnes vārdā. reizēm pat izvairos tik ilgi, ka uz mani sāk apvainoties par izvairīšanos. ej nu sazini, kā ir labāk.
(Atbildēt) (Link)