lucylindwurm ([info]lucylindwurm) rakstīja,
@ 2015-01-10 21:55:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
eh, nezinu ko darīt tik daudz dažādu un ar sevi kontrastējošu un pretrunīgu izjūtu... Ak, ja es nebūtu tik absolūti tizli, izskatā neesmu nekas īpašs, itelekta līmenis diezgan viduvējs, mūzikas instrumentus nespēlēju un balss spalga, ķērkstoša un pašai nepatīk, ja sanāk dzirdēt, nekā interesanta man arī nav ko pateikt nu ko tas es beigās gaidu? Zinu, tev vajag kaut ko vairāk un nekā vairāk man nav.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]spkwrds
2015-01-10 22:16 (saite)
Hei, nedomā, ka tu zini, ko tam cilvēkam vajag. Vienkārši man pašam pieredze ir mācījusi, ka nevajag sevi norakstīt, jo vienmēr atrodas kāds, kam tu esi tieši tas, kas ir vajadzīgs. Ir arī gadījies tā, ka man kāda meitene ļoti, ļoti, ļoti patīk, bet viņa domā, ka nav neko vērta, un man vienkārši nepielec, kāpēc cilvēki sevi nomelno, jo katram taču ir kaut kas labs. Neviens jau nav pilnīgi labs, bet nekad nevar zināt, kas citiem tevī patīk. Un sevi padarot par kaut kādu nepersonu var gadīties, ka to labumu citi neieraudzīs.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]lucylindwurm
2015-01-12 21:52 (saite)
kas to lai zin, brīziem, kad neviecas gribas vainot sevi, tik mana gadījuma visi pārceļas uz ārzemēm, gribas ticēt, ka tik briesmīga tomēr arī neesmu :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]spkwrds
2015-01-13 03:16 (saite)
Es pazīstu to sajūtu :) Bet tici, kad saku - daudz labāk ir dzīvot, kad tu sevi mīli. Ne jau kaut kādā narcisistiskā veidā, bet tā, ka sevi pieņem kā foršu un iederīgu cilvēku. Ar sevi taču visvairāk laika jāpavada.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?