Comments
1,5 kg puķkāposta galviņa, 1litrs piena, 1 paciņa kausētā siera, sāls, zaļumi pēc izvēles.
Pagatavošana:
Puķkāpostus sālsūdenī izvāra mīkstus, tad tos blenderī sasmalcina putrā.
ieteicams dažas rozetītes atstāt veselas, lai pēc tam būtu, ko ielikt gatavajā zupā.
sasmalcināto masu liek atpakaļ katlā, pielej pienu un karsē, līdz vārīšanās. kad tas izdarīts, katlu noceļ no uguns un pa karotei un cītīgi maisot pievieno kausēto sieru.
gatavo zupu pēc izvēles pārkaisa ar zaļumiem (dillēm u.c.)
Pagatavošana:
Puķkāpostus sālsūdenī izvāra mīkstus, tad tos blenderī sasmalcina putrā.
ieteicams dažas rozetītes atstāt veselas, lai pēc tam būtu, ko ielikt gatavajā zupā.
sasmalcināto masu liek atpakaļ katlā, pielej pienu un karsē, līdz vārīšanās. kad tas izdarīts, katlu noceļ no uguns un pa karotei un cītīgi maisot pievieno kausēto sieru.
gatavo zupu pēc izvēles pārkaisa ar zaļumiem (dillēm u.c.)