Lord Andrey de Initio ([info]lord_andrey) rakstīja,
@ 2003-08-15 04:44:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Emir Kusturica & Goran Bregovic - Kalasnikov

atpakaļ dzīvē...
ja kādu tas interesē, tad liekas, ka beidzot esmu atgriezies dzīvē... turpināšu tāpat kā agrāk po#ujistiski priecāties par dzīvi un nestresošu par sīkumiem... un nedomāšu par to, par ko labāk nedomāt... un varbūt arī mēģināšu salasīt sasistās vāzes lauskas un salīmēt tās kopā... bet tas nu ir atkarīgs no garīgā... ;)

turpināšu dzīvot bez kādas nozīmīgas savas dvēseles daļas, cenšoties aizmirst, ka man tā kādreiz ir bijusi.... ka dvēseļu uzpircējam to esmu iemainījis pret mūžīgo dzīvi krēslas valstībā... kādu mēnesi, varbūt divus būšu mierīgs, ja vien neaizbraukšu uz brālēna kāzām... ceru, ka tāds muļķis es nebūšu...



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]andzha
2003-08-15 12:00 (saite)
Pirmkārt - 15 dienas palikušas līdz mācību sākumam.
Otkārt - saprotu, ka sevis žēlošana un citu iejūtības saņemšana ir omulību viesošs pasākums, taču pamēģini izrauties no ši loka. Man, lai arī raksturā esmu krietni vājāks, tas izdevās.
Iesaku izmēģināt pašnāvību ar alkahola pārdozēšanu. Parasti tas beidzas ar drūmām pohām un apjausmu, ka dzīve ir tā vērta.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

Re:
[info]lord_andrey
2003-08-15 13:03 (saite)
kā jau minēju, tad esmu ticis tam pāri un tagad atkal dzīvoju pilnvērtīgu dzīvi... ja nu manu dzīvi var nosaukt par pilnvērtīgu.... ;) bet nu pašnāvība ar alkohola pārdozēšanu varētu būt interesants pasākums...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?