Lord Andrey de Initio ([info]lord_andrey) rakstīja,
@ 2006-05-27 20:43:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Marlene Dietrich - Wenn die soldaten
Entry tags:stuff

nevarēju nepalielīties.. pārāk patīk mana jaunā rotaļlieta... :))










(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]bagdarama
2006-05-27 23:31 (saite)
mmm
/ar viegli sapņainām acīm un dziļu respektu

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]lord_andrey
2006-05-27 23:36 (saite)
nu ja tā pavisam godīgi, tad izskatās viņš daudz advancētāks, kā reāli ir... patiesībā tas ir lētā gala objektīvs... kaut arī masāžas vannas cenā... :D baigi daudz trūkumu, bet pagaidām es mēģinu apgūt plusus... :))

kad būsi tēvijā?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]bagdarama
2006-05-29 00:02 (saite)
kad buusi apguvis, vareesi par to visu taa mazliet konkreetaak? :))))
uz LV taisos ap juulija saakumu, taa ap piekto jau vareetu tur buut. Ir kas ieplaanots? ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]kyrie
2006-05-29 08:27 (saite)
Es tevi tikko sapnī redzēju.
Es braucu ar sabiedrisko autobusu pa Latviju un piepeši ieraudzīju fantastisku baznīcu, un nezinu no kurienes manai zemapziņai rodas tāda arhitektūra, bet izskatījās kā pēc manas izpratnes varētu būt Atlantīdas arhitektu izpratne par to kāda varētu būt baznīca. Bet izskatījās fantastiski. Un tad es ieraudzīju vēlvienu, un vēlvienu, un tad parādījās bronzas kolonnas un mazas marmora statujas un dzīvžogi un urnas, utt utjp, un es sapratu ka īstenībā tie ir vienkārši plaši un vareni kapi. Es nolēmu izkāpt, un tur bija daudz cilvēku, no kā es sapratu ka šodien ir kapusvētki. Un tad es skatījos uz fantastiskajām baznīcām un nodomāju, whoa, Lordam tas patiktu, viņam to vajadzētu redzēt. Tajā mirklī manī atausa atklāsme, ka ja šeit ir tik daudz skaistu baznīcu, es acīmredzot taču esmu Rēzeknes tuvumā, un Lords noteikti šīs baznīcas pārzin kā savus piecus pirkstus (es protams neapgalvoju ka tu pazīsti savu pirkstus, bet man metaforas nav stiprā puse). Protams, izrādījās ka tieši tā arī ir, tu atnāci un izrādīji man kapus un pastāstīji par bronzas kolonnām un visu pārējo.
Le Fin :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]lord_andrey
2006-05-29 15:27 (saite)
wau, kaut ko interesantu arī pastāstīju?

he-he, Atlantīda Rēzeknes tuvumā... :))) šis man patīk... es jau sen teicu, ka kaut kas te Latgalē ir mistisks, kas notur mani un nelaiž vaļā... bet lai kur arī būtu, vienalga velk atpakaļ... tad nu Tu esi atklājusi nogrimušās Atlantīdas atrašanās vietu... kāds no Latgales zilajiem ezeriem... :))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?