Kāds rakstīja,
Tāda paspārliecinātība...
Esmu fascinēts! Kads beidzot iedomajas, ka zin visu! ups... logiskaa kljuuda! kaada jeega staigaat pa veikaliem at meerki izveeleeties "perfektas" tapetes, ja savaa dziljaakajaa buutiibaa tas vis, kaa tu teici is tikai iluuzija? kaadeel aicinaat kaadu "ekspertu" gaumes lietaas, lai apliecina tevis izteikto tapešu piedāvājuma trūkumu Rēzekne?
VAi tad sevis pašapliecināšanai kaada jeega? noteikti taču ka nee, jo tas taču noziimeetu, ka kaut kas tiek dariits ar meerki, bet kaads gan var buut nodoms cilveeka riiciiba, kursh tikai eksistee. varbuut mees vareetu paluugt, lai akmenis pieaicina kaadu koku, lai tas apliecina taa esamiibu! protams, ka nee, jo tur jau ir taa visa saals, ka eksisteeshana noziimee pastaaveeshana bez apzinaatas un meerktieciigas virziibas... Interesants gadiijums
P.S. par to dievu buushanu
Ko taavaa uztveree noziimee dievs? Manaa uztveree tas ir radiitaajs! vai tu ko radi? ja neskaita fatālismu popularizējošus stāstus?
O.k. mosh tavaa uztveree Dievs is tas, kas staav visiem paari? Atkal interesanti, jo kas gan tas par prieku būt pārākam par neko, jo tieši nekas taču is visa pasaule, vai ne? Iluuzija! Tu esi varenaaks par ilūziju!


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?