Luņvulf ([info]lone_wolf) rakstīja,
tā jau jūs visi gudrojat, līdz brīdim ka dabū no kāda treniņbikšotā pa muti. tad parasti sākas brēka un bijušais pacifists sēž un plāno genocīdu.
par gēniem runājot, pasaulē vispār nav nevienas tautas, kura būtu bez "piejaukumiem" (nu vienīgi izņemot kādus smirdīgus pigmejus). tauta jau nav tikai un vienīgi ģenētisks jēdziens, bet arī kulturāli vēsturisks. un par to pakļaušanos... nu nez, īpaši pakļauties nevienam nevēlos, domājams tieši tā pat kā lielākā daļa latviešu. un vispār, kāds sakars ģenētikai ar suverinitāti. pie tam, ka nemaz jau tik sajaukti latvieši nav. kurš tad augstais svešzemju kungs gribēs ar zemnieku jaukties?
urlas jēdziens, kā man šķiet, no pašiem krieviem vien nāk. "urla" iespējams radies no vārda "урка", kas apzīmē tādu debīlu španu (nu tie paši treniņbikšotie). tā ka aizstāvēt nu nav nekāda pamata viņus un viņu nekvalitatīvos gēnus. ja mēs paskatamies, tad kas visvairāk sēž pašlaik cietumos? tie paši urlas vien ir. zemākā rase, kas savulaik Latvijā tika ievesta, kā lētais darbaspēks no atpalikušākiem Krievijas novadiem, lai apkalpotu padomju laikā šeit strauji augošo industriju. tā ka nav ko te visādus debīliķus aizstāvēt..
protams, Gardas kungs gan ar īpašu saprātu neizceļas, bet idiotos jau vispār nav ko klausīties.
par urlusišanu runājot, tad nezkāpēc apkārt vairāk klaigāšanas dzirdu no pretējas nometnes, ķipa Latvia sucks, gansi suki i pedarasti un tāda garā. bet nu arī šoreiz nav ko klausīties visādu nekultruālu minoritāšu klaigāšanā... lopu vagonos un prom uz darba nomentēm, apgūt ja ne paši savu, tad vismaz darba kultūru.
abet vispār runājot sabiedrība ir stulba defaultā un vienmēr tiecas no vienas sienas ieskriet tieši pretējā, bet izeja taču vienmēr jau ir pa vidu...


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?