lje ([info]lje) rakstīja,
@ 2010-03-29 21:43:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
pilns vēders
gardākais pēdējā laika mikslis blenderī - banāns, avokado, ābols, diedzētas ķīnas pupiņas un mērcētas mandeles un ūdens. ņam ņam


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]greeta
2010-03-29 23:41 (saite)
baigi gruuti iedomaaties kaa tas garsho. man shoriit blenderii bija pusuzpus spinaatlapas un nektariini, un tad veel svaigs baziliks klaat.es nespeeju noticeet,ka tas var garshot labi,bet garshoja neticami.tas baziliks un nektariins,tik diivains salikums,ka tas atrodas uz robezhas- negarshiigi un ljoti garshiigi,visu laiku jaapagarsho no jauna un jaapadomaa vai ir ljoti garshiigi vai negarshiigi.es taa arii visu izdzeeru doamadama. :D

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]lje
2010-04-01 15:22 (saite)
man baziliks dažreiz liekas kā pēc kaķu čurām. bet es šodien uztaisīju tās melnās pupas ar baziliku, un ir baigi kruta!

vispār varētu uzsākt kaut kādu žurnāli ar receptēm!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]greeta
2010-04-02 22:42 (saite)
mhm. :) kaa vinju sauksim? man ir jauna miiljaakaa blendereejamaa recepte- spinaati ar banaaniem un bumbieriem. svaigums kaa no zaales svaigi pljautas, bet no banaaniem taads maigs saldums. ljoti patiikams smuutijs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lje
2010-04-03 21:42 (saite)
ō, jāatrod spināti un jāpamēģina. kopš tu man pieminēji baziliku, es esmu kā apsēsta ar to! man no vīksnām vesels maiss sažāvēts, lieku to visur, kur nav slinkums!

to žurnāli kā saukt nezinu, bet es jau ilgu laiku kaut ko tādu gribu. jāievelk vēl kādi cilvēki, lai vieglāk sākt :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]anrys
2010-03-30 11:38 (saite)
tomātu sula, tobasco, vorčesteras mērce, pipari un sāls, tas ir kruta ;D

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?