(e) ([info]lizard) rakstīja,
@ 2004-04-25 12:15:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Nova Nova -Tones-

Rīta kafija
Labs rīts. Apmācies. Izskatās, ka šorīt biju vienīgā, kas tādā laikā iet āra. Gluži vienkārši bija jāizved suns.
Šorīt es arī secināju, ka visa šitā mājdzīvnieku būšana ir stulba padarīšana. Tev viņi ir jāved ārā, jākopj viņi, jādod ēst un vēl visādi citādi jārūpējas.A kāda velna pēc ? Jā, labi, tagad var teikt - kāpēc tad pirki, ja tagad tā domā ? Bāc, tas taču bija sen , kad tika nolemts to suni pirkt.Un visus pārējos draņķus. Tagad labprāt kādam atdotu, bet kas nu vairs ņems. Nāksies vien iztikt.
Eh, bet šārīta kafija ir laba. Es pat neatceros, kad pēdējo reizi no rīta dzēru kafiju. Parasti no rītiem tika patērēta tēja.Šis rīts ir savādāks.Mainīšu ieradumus, dzeršu kafiju.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]midian
2004-04-25 13:16 (saite)
njuu ja dziivo dziivoklii tad tiesham tos majdzivniekus nevaik.. pashi vinji mocaz tajas 4sienaaz vislaik =DD &tev problemas delj taa u.t.t. bla bla bla :D betnulab tas taa =D

&mashel.. kafija rockz =DDD saveejaa =)

(Atbildēt uz šo)


[info]hirins
2004-04-25 13:19 (saite)
varu sadereet, ka biji viens no tiem, kursh sencheim luudzaas... nu luudzu luudzu nopirksim suniiti, un uz jautaajumu, vai vediisi vinju aaraa churinaat un citaadi par to ruupeesies, biji tas, kursh sita roku pie kruutiim un teica, noteikti, sveeti solos... bija viens forsh franchu vecis/lidotaajs, kursh pateica pareizi par to atbildiibu un pieradinaatajiem...

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]lizard
2004-04-25 13:31 (saite)
protams.
bet tā jau saka visi mazi bērni.
tas vecums jau sen ir garām.
principā, šitais txt tapa aiz dusmām uz suni, jo tas pievēma uz paklāja.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]diidii
2004-04-25 20:12 (saite)
da nu beic! taws sunc ir lielisks!:)) juus lieliski kopaa izskataties :D kaa cimds ar roku, kaa daama un augspapeezhu kurpes utt :DDD nee patieshaam. "tu esi atbildiigs par lietaam ko esi pieradinaajis" wai tml. man liekas tas bija "mazajaa princii":))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?