Ceptas dēles krējumā
Sastāvdaļas:
8 vidēja izmēra dēles
200 ml saldā krējuma
1 citrons
2 ķiploka daiviņas
1 tējkarote sinepju
dilles
sāls, pipari pēc garšas
olīveļļa cepšanai
vārīti kartupeļi vai rīsi pasniegšanai
Pagatavošana:
Dēles noskalo aukstā ūdenī un nosusina ar papīra dvieli.
Apkaisa ar sāli, pipariem un pārspiestu ķiploku. Aplej ar citronu sulu, ļauj ievilkties 10 minūtes.
Pannā uzkarsē olīveļļu, liek dēles un cep 2–3 minūtes no katras puses.
Pielej saldo krējumu, pievieno sinepes un kapātas dilles. Samazina karstumu, sautē vēl 5 minūtes.
Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem vai rīsiem.
(Lasīt komentārus)
Nopūsties: