LiTiJs ([info]litijs) rakstīja,
@ 2003-11-28 19:49:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Paardomas mashiinaa.
Nu braucaam ar chomu un kaa parasti aizsaakaas sarunas par tusiem un meiteneem. Nu kaa jau darbaa. Un izshtukojaam baigo lietu. Meitenes praktiski nekad neorganizee tusus. Vinjas ir taas, kas tikai ierodas. Kaa daavana. Vismaz juutaas laikam taa. Iis apraksts, kaa notiekas organizeeshanaas un idejas aizsaaciens:
s(sievishkjis): vajadzeetu kaadu tusu, sen nav tuseets
v(viirishkjis): jaa vareetu... kur?
s: nezinu...
v: es ar nezinu...
s: kaa?
v: nu nav nekaadu iipasho ideju kur vareetu.
Iet laiks un "s" iegribu deelj tiek uztaisiits tuss (protams "v" arii grib tusu, bet visa atbildiiva uz vinju, taapeec viss notiek taa leenaak un ar piesardziibu).
Nu taa driiz buus tuss...
s: eu a es netikshu uz tikiem cikiem gribeeju, jo man tur bla bla blja.
v: $%&^, nu labi tad var visu paarorganizeet uz tikiem cikiem tu vari.
s: super. Eu a tu atbrauksi pakalj?
v: ... nu laikam.
"v" sapeer visas lietas, alko, havku utt. Aizbrauc peec "s", kura nokavee un brauc uz notikuma vietu. Un tad "v" driikst visu vakaru aptekaleet "s", jo preteejaa gadiijumaa vinja saboziisies un neteiks kaapeec sabozaas. Tik veelaak varbuut atsuutiis sms ar tekstu, ka vinja nav jutusies labi, jo "v" vinjai nepieveersa pietiekamu dozu uzmaniibas.

Iiss kopsavilkums tiem, kas nemiil garus tekstus:
"s": izdomaa, saorganizee, atrod mani, pagaidi mani, aizved mani, uzsauc man, aptekalee mani, pieveers uzmaniibu un neizliecies, ka tev kautkas nepatiik, smaidi nevis tad, kad gribi, bet tad, kad vajag un tad es IESPEEJAMS buushu "miilja" pret tevi un tuss buus superiigs. Ja neizpildiisi kaadu no ieprieksheejiem punktiem, tad es saboziishos.
Iisi taa buutu nosaucama par leljlju naaciju, ar kuraam vairaak jaakraameejas, nekaa ir labuma.

Neesu shovinists, feminists, vai kaa veel tur sauc, nepaarprotiet mani. Tas vienkaarshi ir kopsavilkums iz dziives. Varbuut man vienkaarshi nav paveicies. :/ Nezinu. Bet atcerieties, ka nekad nevar runaat par visiem, ir iznjeemumi un Jums, "s", ir pilnas tiesiibas pieskaitiit sevi pie iznjeemumiem.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?