linguistica ([info]linguistica) rakstīja,
O, jūtama pamatīga, gandrīz vai profesionāla pieeja ;)

Par miltainajiem āboliem (arī novītušiem āboliem ar biezu mizu) piekrītu - biju izmēģinājusi visādus, kamēr atradu Granny Smith, tie gan ir paskābi, bet man patīk.

Steel cut auzu pārslas man ir pilnīgs jaunums. Palasīju vikipēdijā - sanāk, ka no tiem arī taisa slaveno britu porridge? Un tie ir nopērkami Rīgā? Varbūt man derētu pamēģināt, jo raksta, ka tiem ir citādāka, riekstaināka garša - parasto auzu pārslu putru tā arī nekad neesmu varējusi ieēst. Bet bieži iedomājos, ka vajadzētu, jo veselīgi taču u.tml.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?