lilai ([info]lilai) rakstīja,
@ 2004-09-26 11:43:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:God`s Tower

Vakar bija kaartejais gandriiz pilnmeeness..
Apmekleejaam Arsenaalu "Teeva Amaro noziegums" -patika.
Tad rokrokaa kliidaam pa Vecriigu peetiijaam cilveekus. Konfekshu fabrikas Laima veikalaa nopirkaam 4 Veetrasputnus. Paardeveejaam aciimredzot likaas,ka tas ir par maz prieksh papiira maisinja, kuraa taas sabeeraam un vinjas apveltiija muus naidiigiem skatieniem.
Guljaajot gar Veermaniiti ,izdzirdaam muuzikas skanjas,kas aicinaat aicinaaja iebaazt degunus muuzhiigajaa shahistu un kartozhniku atpuutas vietaa. Ka tavu briinumu- mazaa estraadiite bij paarveersta par kartona dekoraaciju kalnu un pie mikrofona groziijaas zaljos kankaros ieteerpta vaarna un citi cilveeki sunju un kakju kostiimos. Un tad skats tika veersts uz lielajiem uzrakstiem virs skatuves - Labaa Veeests ...saki-Es miilu. Atcerejos ,ka iepriekshejaa dienaa mums uz ielas pieskreeja klaat meiteniite un staastija ,cik ljoti vinja muus miil..iegruuda rokaa lapinju un ieteica atnaakt un daliities miilestiibaa. Luuk ,kur bija taa miilestiibas ligzda.
Jautraajie flashback`i:
-Uz skatuves aktiivi dejojot kristiigajai beernu deju grupai, straadnieki veesaa mieraa nes nost no skatuves kartona pilis un maajas.
-Dazhaadaas darbniicaas vareeja apguut makaronu liimeeshanas uz kartona raamiisha maakslu. Siichi vareeja ljauties tapt apziimeeti ar grimu- un ta uz vinju vaigiem uzziedeeja negaumiigas pukjes vai uusas vai klauna vieplis.
- Vienas dziesmas beigaas atskaneeja kompjuterizeeta balss ,kas zinjoja- welcome to Jesus zone..
- Seedejaam izpletushaas vienaa no koka benkju rindaam,kad tuvojaas mazs puika ar kapuciiti paar aciim uzmauktu. Vinsh apstaajaas pie mums,jo netika garaam muusu garajaam ekstremitaateem, paceela savu roku un teica - palaid...viens vards un nekas vairaak. Palaidaam. Bet ,kad vinsh spraucaas garaam ,ieraudziiju uz vinja vaiga uzrakstu - Jesus.
- Shahistiem ...vinjiem par to visu nospljauties. Vinji disloceejaas vienaa kreeslu rindu malaa un bezbediigi biidija figuuras, shaha pulkstenjus uzseejushi uz solu atzveltneem.
- Meitene,no kristiiigaas deju grupas tika luugta izteikties par naakamo dziesmu. Dziesma saucaas -hey girl, (dziesma bija no taam,kuru izcelsme ir nezinaama, bet kuraas dominee vaardi..I wanna rock you..un fuckin`- iisti kristietiski.) Meitene ..veersaas pie visaam meiteneem sakot,ka mees esam sveetas un ,ka mums jaatur muusu attieciibas sveetas.....
Secinaajumi,ne katru dienu gadaas sastapt Jeezu, noskatiities filmu par celibaata paarkaaapshanu un uzzinaat par savu sveetumu.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mark_repus
2004-09-26 18:06 (saite)
nav godīgi. gan jau kādam bērnelim patika.
a vot amaro noslepums man likās tāds r.blaumaņa meksikāņu variants. pričom te arsenāls vispār? ltv I formāts.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?