lilai ([info]lilai) rakstīja,
@ 2004-08-31 15:49:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Sasmacis pousts par Leningrad koncertu
Sakaraa ar to,ka triis dienas dziivojaam senlatvieshu tipa miteklii bez elektriibas, nekaadi nevareeju iepousteeties aatraak un zinjot par svaigo notikumu, Tagad shis notikums jau liekas pagaajis un aizgaajis..bet vienalga poustam buus buut.
Iespaidi par pasaakumu kopumaa pozitiivi.
Pirmais piedziivojums muus uzmekleeja pie ieejas Kjiipsalas hallee, jo izraadiijas,ka peec jaunajiem koncertu apmekleetaaju likumiem ar mugursomaam nedriikst ieiet. Bet vienam no maniem liidzgaajeejiem tieshi kur gadiijusies,kur ne, bija mugureniite,kuraa gan nekas iipashs iekshaa nebija..vienalga nevar.
Tas nekas,ka mana rokassoma arii nebija nekaads teaatra macinsh,bet gan pieklaajiga lieluma..to pat neparbaudiija.Probleemu atrisinaajam mugureniiti daljeeji iemocot manaa somaa. Puse gan palika aaraa,bet mans sharms laikam nostraadaaja uz apsarga akmenscieto sirdi..un iekshaa mees bijaam.
Iesildoshaa grupa,kuru sagaidiija ar bljaavieniem Leningrad, Leningrad..bija pavisam sviestains MumijTRollju un Naika Borzova pakaljdarinaajums. Tie manu uzmaniibu nepiesaistiija un sho pusstundu pavadiiju zaales aizmugureejaa daljaa.
Sanaakushaas masas bija ko veertas. Толпа jeb puulis bija visdazhaadaako sociaalo grupu samikseejums.Biezi dadiji ar blondaam un melnaam meiteniiteem cacinjaam pie rokas, skuuti slaavu jaunieshi,kuriem aciimredzot shis bija pirmais koncerts muuzhaa, jo uzvedaas tie kaa no kjeedes noravushies traki seetas kranchi. Bija cкутые un parastie; arii latvieshi bija ,bet mazaa mazaakumaa. Visjaukaakie apmekleetaaji man likaas man blakus staavoshaa maate ar mazu meitinju, kurai ne vairaak par 10, un blakus shiim arii vecmaaminja..un visas triis safanojushaas un dzied lidz un meitinja tik smaidiija, kad atskaneeja rupjie grupas teksti- taadi,kaa "a mnje vsjo pohuj, ja sdelan iz mjasa"
Jaasaka ,ka grupai uznaakot ovaacijas atskaneeja,jo otrajam vokaalistam muguraa bij Latvijas hokejkrekls un abi vokaalisti gan Shnoriite (Shnurovs),gan arii otrais bij manaami sapiipeejushies vai sakodushies kaut kaa..uzh bolnjo actinjas vinjiem nedabiigi spiideeja :)
Viss noriteeja aktiivi un bez kaazusiem. Tauta dziedaaja liidz un liigojaas liidz. taa druzhno ...par tautu draudziibu :)
Iipashi atraktiivi uzvedaas puushamo instrumentu sekcija- 5 ciuvaaku sastaavaa. Visi taadi jautri ,prieciigi ,leekaajoshi..nez vai Latvijas gaiss vai Latvijas konoplja.
Dziedaaja visus lielos hitus....tauta sajuusmaa dvesa un elsa..pec stundas iestaajas 15 minuushu pauze, peec kuras veel nepilna stunda un,protams,grupa atgriezaas uz vienu peeckoncerta improvizaaciju,kuru izpildiija pilniigi mezhoniigaa manieree- puushamo vietaa bija plastmases pudeliites, pie bungaam gjitaarists utt.. nu vispaar patika jau man shis haljavnais pasaakums
Iespeejams shii bijusi Leningrad peedejaa koncerttuure :)


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]zupcis
2004-08-31 16:17 (saite)
Skatos, tev incanti gājis.
Mja, būtu es tavā vietā arī būtu gājis, bet naudu maksāt par tādu sviestu gan negribējās. Vienkārši, rupji tēviņi :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]lilai
2004-08-31 16:49 (saite)
rupji gan kaa rudzu maizes

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?