lilai ([info]lilai) rakstīja,
@ 2010-07-20 09:49:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Kumeļš un bērns
Laukos ir kumeļš , kas principā jau sen vairs nav kumeļš,bet gan 17 gadīga ķēve vārda Sallija. Taču saimē tiek dēvēts par kumeļu,jo ir mīļš, brūns,skaists liekēdis (liekēde). Divas reizes gadā viņš izvago vagas, pārējā laikā laiski apgrauž piemājas pļavas un gardi nočāpstina kādu burkānu vai ābolu,ko bērns tai iebaro.
Vīkendā pēkšņi kalna galā parādās nezināma mašīna, liekot visiem vagu kaplētājiem pacelt galvas. Mašīna ar logā iesiprinātu plakātu par kaut kādu zirgu skolu vai tamlīdzīgi un divas skaistas dāmas iekšā. Piestāj vispirms pie mums un jautā,vai to šķirnes zirgu pārdodot (viņām esot tāda informācija). Raustam plecus un sakām,ka tādu ziņu nav, bet lai brauc tik pagalmā.
Tiešām zirgs ir gribēts pārdot, bet kā jau ar tām baumām gadās, zirga vecums izskanējis kļūdaini, dodot tam tikai 10 gadus, kas vēl priekš zirga ir tīri neko.
Sebastians noklausījies visas runas par zirga pārdošanu, noteiktu soli pieiet pie mašīnā palikušās kundzes un nokliedzas: "Mūsu zirgu Jūs nedabūsiet!", apcērtas uz papēža un lepni dodas prom pabarot zirgu ar burkānu.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?