aneilaaa ([info]liena) rakstīja,
@ 2003-07-24 08:23:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Shodien izskatos un juutos drausmiigi!!!!!!! Vakar man bija druumaa diena, smiadu no maniim izvilinaat nevareeja, viss bija apriebies!!!! Diena nosleedzas ar logjisku iznaakumu - lieliem asaru pluudiem!!!! Aizmigu noraudaajusies kaa mazs beerns ljoti saldi un cieshi!!!!!! Kad beigsies shie depresijas uzpluudi????????


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]fragile
2003-07-24 08:39 (saite)
kamēr pati cieši jo cieši nenolemsi, ka tiešām negribi, lai tas turpinātos, tikmēr nebeisies. viss, kas ar mums notiek, ir mūsu pašu izvēle un pašu rokās arīdzan. uz sevi - vienu un to pašu sevi - var paskatīties no tik daudzām pusēm. uztaisi ka sev milzu smaržīgas tējas krūzi, nopērc mīļāko gardumu, paņem svaigu, vēl pēc tipogrāfijas smaržojošu avīzi un atpūties mazliet. viss būs labi:)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]liena
2003-07-24 08:51 (saite)
Paldies par nomierinoshajiem vaardiem!!!!Tik patiikami taadus dzirdeet,ka asaras jau atkal man aciis! Mani vakar maasa megjinaaja nomierinaat!Neizdevaas!Es zinu tas viss beigsies tikai tad kad es sevi speeshu pienjemt un iemiileet,tikai kad tas notiks...........

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]fragile
2003-07-24 09:10 (saite)
notiks tad, kad no sirds to gribēsi:) mans pēdējais depresīvais posms vilkās gandrīz gadu - un tad es to pārstāju gribēt - apzināti pārstāju. un kļuva vieglāk - nu varu atkal gulēt, arīdzan ēst un smaidīt:) Tev jāmeklē tas enkurs, kas tieši Tev var palīdzēt - ja vienam der psihoterapija, tad citam ticība (nebūt nav tik būtiski kam), vēl kādam sports vai mājas tīrīšana - brīžiem glābiņš slēpjas tik utilitārās vai tik vienkāršās lietās, ļauj savai intuīcijai to saskatīt:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]liena
2003-07-24 09:16 (saite)
Ljoti patiikami lasiit tavas domas! Tas ir tik nomierinoshas!!!! Pamazaam es atslaabstu un nomierinos! Iisteniibaa mani depresijas uzpluudi saakaas pirms daziem gadiem,kad paarnaacu maaciities uz Riigu! Nemaaceeju saakumaa iekljauties Riigas videe, burzmaa! Tagad tik viegli nevaru no tiem depresijas uzpluudiem tikt valjaa!Depresiju driiz vareeshu saukt par savu tresho maasu - tik cieshi vinja ir ar mani saaugusi!!!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]fragile
2003-07-24 09:31 (saite)
klau, ja vēlies, mēs kādreiz varam pakafijot vai patējot un papļāpāt - varbūt kas no manas depresijas apkarošanas pieredzes Tev varētu būt noderīgs:) zini, dažreiz nav slikti aprunāties ar kādu neiesaistītu cilvēku.. savos smagajos brīžos esmu saņēmusi tik daudz no tuvajiem un arī nezināmajiem cilvēkiem, tagad labprāt varu padalīties tajā, kas nu man šobrīd ir:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]liena
2003-07-24 09:39 (saite)
Man ljoti patiik tavs priekshlikums!!! ;) Tiko saaku teelot psihoanaliitikji un izspriedu ka man shoreiz melnie uzklupa, jo riit man ir dzimshanas diena un dzimenes ir taas punkts, kad cilveeks apstaajas no sava ikdienas skreejiena un saak apdomaat savu dziivi, kas tajaa notiek kaa gribeets un kas nav izdevies!!! Nu luuk klaat ir mans atskata punkts!!!!
Man garsho kafija!!!!!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]fragile
2003-07-24 10:38 (saite)
ļoti labi:) tad aiziesim kādā brīvākā vakarā iedzert lielo garšīgo kafiju un papļāpāt:) atsūti man uz mailu: fragile_creature@one.lv savu maila adresi, es atsūtīšu telefona numuru - ij kad gribēsi, uzzvanīsi!
man prieks, ka Tev izdodas uz to paskatīties no malas un domāt, kādēļ šajā brīdī jūties slikti - tas ir solītis uz augšu:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?