man nav laika, man ir jādzīvo - 2013
Links vizuāļi / citi cibotāji / X / raksts / Snuupis / darbs / translate me April 2024
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
 
Wednesday, January 1st, 2014 05:34 pm
2013

Shis ir bijis ljoti liels gads. Noticis tik daudz, ka pat gruuti saprast, kur iisti saakt… Bet praatiigaakais laikam saakt ar pagaajusha gada beigaam. Peern dabuuju piedaavaajumu straadaat vienaa mobilaa kompaanijaa un biju apnjeemusies pamest AOL. Miitingaa ar priekshnieciibu man beidzot piedaavaaja paaugstinaajumu, kas tobriid likaas nepietiekoshi, taapeec biju gatava tik un taa iesniegt atluugumu, bet sekundes pirms vilku aaraa veestuli, noskaneeja uguns trauksme, visiem naacaas evakueeties un miitings tika paartraukts. Visums gribeeja, lai es palieku. Un labi, ka taa…



Janvaaris

Shodien Toms ir tik ljoti bezjeedziigs un nelietderiigs, ka veemiens naak.

Ieilgushajaam attieciibaam ar Londonas Tomu beidzot bija pienaacis laiks beigties. Liidzsvars no labajaam lietaam virziijaas vairaak uz suudiem, kas kulmineeja ar rupjiibaam, spiitiibaam, un mana miilestiiba izsiika. Aizlidoju uz Riigu. Uztaisiiju tetuveejumu, par ko Tomam pazinjoju tikai peec notikushaa. Vinjsh apvainojaas, ka nepaprasiiju vinju atljauju, satextoja ljoti daudz pretekliibas un man bija skaidrs, ka "I don't love you anymore, goodbye". Riigaa ar meiteneem daudz braukaajaam ar taksi no viena baara uz naakamo un dzeeraam asinjainaas meerijas.

One Day

Februaaris

Shii ir bijusi tik piesaatinaata, tik skaista nedeelja Riigaa, ka gruuti savaakties braukt prom.

Atgriezos Londonaa 1. februaarii un pateicu Tomam, ka nemiilu vinju vairs. Bija gruuti. Vinjsh atteicaas tam ticeet, vinjsh turpinaaja dziivot iluuzijaas, ka viss uzlabosies. Toms runaaja un runaaja un runaaja un neklausiijaas tajaa, ko teicu es. Vinjsh turpinaaja runaat arii tad, kad es vairs neklausiijos, un modinaaja, ja es aizmigu. Es aatri atradu jaunu dziives vietu ieksh Angel un atpakalj celja vairs nebija. Pie tam darbaa beidzot oficiaali biju paaugstinaata taa kaa bija glaabinjsh. Ar koleegjiem daudz dzeeru, tuseeju, kniebos apkaart. Tomu vairs neskaitiiju par dziives dalju.

Butters Beautiful Sadness

Marts

Dzeeraam ar koleegjiem krogaa pie darba, protams, kaa jau pienaakas piektdienas vakaraa, bet shoreiz jaunieshi noleema iet tuseeties taalaak uz Angel, un, taa kaa tas buus mans jaunais rajons, es devos liidzi.

Martaa tuseeju veel vairaak. Doties maajaas uz Richmondu bija ljoti nepatiikami. Draamas ar Tomu turpinaajaas, bet ievaakshanaas datums jaunaa dziivoklii bija nolikts - 20. marts. Tad arii attieciibaam beidzot pienaaca gals arii vinja praataa. Tuseejaam ar koleegjiem pa Advertising Week tusinjiem ieksh Scala un Fabric. Biju uz TEDxLSE. Savu dzimshanas dienu es pavadiiju viena, zem segas, gultinjaa saauksteejusies, bet es par to nepaardziivoju, jo man bija viss, ko vien vareeju tajaa briidii veeleeties.

paper

Apriilis

Izdomaaju, ka vareetu uz Njujorku paarcelties.

Un Njujorkas process saakaas. Ja godiigi, es veel joprojaam iisti neesmu aptveerusi, kaa tas viss notika.
Iisais staasts: atrados iistajaa vietaa iistajaa laikaa.
Garais staasts: 30 Apriilis bija paredzeets kaa oficiaalais goviral paartapshanas par Be On datums. Liidz ar to Orens bija atlidojis uz Londonu Februaarii, lai saprastu, kaa tur lietas notiek. Taa kaa es zinaaju visu par visu, muus iepaziistinaaja, lai es varu vinjam visu paraadiit. Orens iemineejaas, ka vajadzeetu man kaadu dienu atlidot uz Njujorku. Tad, nu, apriilii chatojos ar Njujorkas Tomu un prasiiju, lai paliidz atrast iemeslu aizlaist pa darbam paari okeaanam. Toms teica, ka vispaar vinjiem buus vakance un lai es uzrakstot Orenam. Saciits dariits. Orens arii ljoti aatri atbildeeja apstiprinoshi. Paaris nedeeljas veelaak visi papiiri bija nokaartoti un iesniegti un atlika tikai gaidiit. Liidz peedeejam briidim neticeeju, ka tieshaam paarvaakshos uz Njujorku.
Kameer Njujorka biidiijaas, ljoti ciitiigi straadaaju un tuseeju. Man bija housewarming un neoficiaalais leaving paartijs, Gita un Eliina ciemojaas Londonaa, pamaniijos uzsaakt iisu afeeru ar Vilu. Viss virziijaas uz priekshu.

evian

Maijs

Sheku reku video, kas beidzot paskaidro, ar ko iisti es nodarbojos.

Luiize bija Londonaa ar savu miiljoto. Kopaa klausiijaamies forshu muuziku un eedaam deep fried mars bar. Biju uz Secret Cinema, kur raadiija filmu Brazil (must-do London experience!), tuseejos ar Anandi daudz. Centos izbaudiit atlikusho laiku Londonaa.

aint nobody got time fo dat

Juunijs

Izdomaaju, ka vajadzeetu atrast kaadu jauku ebrejpuiku Njujorkaa un vinju fiksi nopreceet, bet ebrejpuikiem jau neljauj neebrejmeitenes preceet.

Juunijaa viss beidzot tika apstiprinaats un vienvirziena biljete uz Njujorku iegaadaata. Paspeeju veel aizlaist uz Riigu pirms lielaas paarcelshanaas, patuseet un iislaiciigi atmest smeekjeeshanu. Ar Anandi bijaam uz Gentlemen's Dub Club kolosaalo konci. Pateicu Tomam (friends only link), ka paarvaacos uz Njujorku, kas, protams, kulmineeja ar draamu. Vinjsh uzstaaja, ka mums jaasatiekas pirms es paarvaacos un atpeeraas pie manis nakti pirms izlidoshanas. Nu, nekas. Izdziivoju. Atlidoju uz Njujorku 27. juunijaa un, koliidz izkaapu no lidmashiinas bija skaidrs - esmu maajaas. Tajaa nedeeljas nogalee bijaam tuseet ar jaunajiem koleegjiem, kaa arii ar Kristenu un vinjas gjimeni aizlaist uz Long Island sauljoties.

skaisti

Juulijs

Taads slinkums deitot, iepaziities ar kaut kaadiem jauniem cilveekiem, vinjos vilties…

Pirmais meenesis Njujorkaa… Ak, vai, cik piesaatinaats viss bija! Paarlaimiiga bez gala, tirinaajos darbaa, centos iemaaciities jauno koleegju vaardus, apguut ierastos dienas darbus un vispaar vienkaarshi buut superiigajaa Njujorkas ofisaa. Svineejaam 4. juuliju ar Kristenas gjimeni. Dziivoju shikajaa korporatiivajaa dziivoklii, tuseeju, gaaju uz randinjiem. Tiku pie apskaaviena no indieshu guru Ammas, saaku iet uz jogu, uz sporta zaali… Un iemiileejos Njujorkas Tomaa…

o2

Augusts

Apnjeemos taisiit moderno cleanse. Shodien peedeejaa, treshaa diena. Pietruukst eediena tekstuuras.

Ljoti ciitiigi straadaaju pie sevis uzlaboshanas. Personiigais treneris, joga, meditaacija, veseliigi eedieni. Nogriezu matinjus un tiku pie cholkas. Apseestiiba ar Njujorkas Tomu kljuva tikai speeciigaaka. Bet es tureejos, ciiniijos ar juutaam, centos buut stipra. Ciemojaas koleegjis Toms no Londonas, ko shejienieshi iesauca par Mumford, taa kaa tuseejaam, protams. Nopirku diivaanu, ko pati arii saliku kopaa. Pavadiiju daudz laika ar Kristenu, jo, nu, jaa… Meenesha beigaas ar Kristenu aizlaidaam uz Newport.

kevin spacey

Septembris

Nu ko, Volvo arii shogad neslikti pastraadaaja…

Newport bija forshi. Pamaniijaamies iepaziities ar jauneekli ar $7.5m jahtu. Vinjsh reiz veda vienu no Latvijas premjerministriem zvejot. Pie manis bija atbraukusi Anandi, taa kaa tusinjinji bija diezgan episki. Daudz bijaam Bruklinaa. Anandi mani iepaziistinaaja ar Saaru, taa kaa man uzradaas jauna draudzeniite. Pie mana roommate Joe bija atbraucis vinja draugs Andrew, kas iislaiciigi kljuva par manu boifrendu. Vinjsh izraadiijaas iipashi needy taa kaa tas nebeidzaas eleganti, jo es daudz sleepos un neraadiijos maajaas. Izdomaaju, ka buutu laba doma padeitot ar maakslinieku un saaku tikties ar balozhpuiku. Bet tai pat laikaa samiileeshanaas Tomaa kljuva tikai speeciigaaka. Nonaacu liidz raaposhanai pa sienaam stadijai. Pieteicos par briivpraatiigo vieteejaa off-Broadway teaatrii. Ar koleegjiem bijaam vizinaaties pa upiiti un apskatiit Briiviibas statuju. Parkaa satiku savu visu iemiiljotaako aktieri Paul Bettany. Ar Tomu un Zaku iekarojaam darbaa tusinjtelpu. Tai pat laikaa Njujorkaa ciemojaas viens no dzhekiem, ar ko kojaas dziivojaam kopaa, kas mana iepaziistinaaja ar jauku iiru jauneekli.

emocionaali

Oktobris

Shodien kaut kaada nesavaakta diena.

Oktobrii tirinaajos ap Tomu arvien vairaak, jo kljuvaam arvien tuvaaki. Ar Saaru bijaam uz Romeo un Dzhuljetu ar Orlando Bloom galvenajaa lomaa. Centos iet uz randinjiem. Njujorkaa ciemojaas polju duudinja no universitaates, taa kaa labi atlaidaam Bruklinaa. Balozhpuikam izraadiijaas miniatuurs penis, taapeec vinju fiksi norakstiiju. Centos piestraadaat pie emocionaalaas un fiziskaas veseliibas. Atsaaku rakstiit dzeju. Lasiiju daudz. Ar Kristenu bijaam uz TEDxLowerEastSide un ljoti iedvesmojaamies. Gita ar mammu bija Njujorkaa, taa kaa zoliidi klachojaamies. Nopirku gjitaaru, ko veel joprojaam neesmu saakusi maaciities speeleet. Centos pieteikties par briivpraatiigo visur, kur piedaavaaja. Pieskatiiju suniiti paaris dienas, taa kaa kljuvu par populaaraako cilveeku darbaa. Piedaliijos Heloviinu uzveduminjaa. Centos par Tomu nedomaat…

samsung

Novembris

Atradu seksu.

Vikija ar puisi bija ciemos, taa kaa atkal tusinji un dzerstinji un iepaziishanaas ar jauniem cilveekiem. Saaku tuseet ar koleegji Reichelu. Uzkaariens uz Tomu agtriezas. Tai pat laikaa bija paaris ljoti lieliskas tikshanaas ar viirieshiem - Aadams un Don Draper. Bija paaris koleegjis no Londonas atlaidushi, dzeeraam daudz. Pie manis iislaiciigi ievaacaas duudinja no Latvijas. Taa kaa daudz laika pavadiiju aaraa un tusinjos. Thanksgiving ciemojos pie Reichelas gjimenes, ar Kristenu bijaam teaatrii uz No Man's Land ar Patrick Stewart un Ian McKeelan. Ar Saaru uz ielas saskreejaamies ar Jason Schwarzman. "Nejaushi" sanaaca guleet ar Bobu no teaatra.

epic split

Decembris

Taa, kas buutu jaapaspeej liidz gada beigaam?
"Nejaushi" atzinos Tomam miilestiibaa. Saakumaa dikti paardziivoju, bet vienaa citaa vakaraa beidzot arii vinjsh pateica, ka miil mani. To visu paarveertaam par taadu, nu, draudziigu miilestiibu un, shkjiet, nedaudz kaut kaa satuvinaajaamies. Pie manis ciemojaas jauka duudinja no Latvijas uz triis dienaam. Bija atbraukushi koleegji no Londonas. Ziemassveetku ballee pazaudeeju telefonu, bet iepazinos ar vairaakiem forshiem jauneekljiem. Pieskatiiju Kristenas suniiti. Biju uz Lion King muuziklu un beidzot arii Central Park un MoMA. Bijaam arii uz Brooklyn Nets vs Washington Wizards basketbola speeli. Ar Kristenu gaajaam klausiities New York Philharmonic izpildot Messiah. Aizlidoju uz Riigu. Svineeju Ziemassveetkus ar gjimeni, satiku draugus, miiljos cilveekus. Aizgaaju uz greeksuudzi, kas man lika justies ljoti vainiigai par dziives veida izveeli. Atpakaljceljaa uz Njujorku piestaaju Amsterdamaa. Vairaakkaartiigi centaamies tikties ar Niku un visu laiku kaut kaa nesanaaca. Peedeejais gada (un arii pirmais jaunaa gada) sakars bija ar jauneekli vaarda Noah.

happy

Tags:

CommentReply Add to Memories Email this entry to a friend