man nav laika, man ir jādzīvo - 2012
Links vizuāļi / citi cibotāji / X / raksts / Snuupis / darbs / translate me April 2024
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
 
Sunday, December 16th, 2012 07:10 pm
2012

Nu ko, veel viens gads gandriiz pagaajis, pienaacis laiks atskatam. Shii gada jaunums - katram meenesim aktuaals video. Updated versija ar katra meenesha pirmaa puksta pirmo teikumu.

Sho gadu saaku nospeerot The Sunday Times Magazine no WHSmith.
Janvaaris: Priekshnieciiba nomainiijas. Vincents aiztinaas un par priekshnieci kljuva Kleera, ar ko mees fiksi atradaam kopiigu valodu. Atsaaku maaciities franchu valodu un biju savu pirmo dubstep & grime tusinju, sarunaaju Tomam dj-oshanu vienaa meediju pasaakumaa, biju uz The Sims Social fokuss grupu, satiku Greg Davies, pabildeeju Burns Supper prieksh London Scottish, tiku pie iPhone.

Janvaaris

- I can't believe you still haven't kissed me.
Februaaris: Londonaa sasniga uz iisu briidi. Cukurinja bija Londonaa, sanaaca satikties. Paarguleeju ar slovaaku puiku un samiileejos liidz ausiim, bet vinjsh paarvaacaas uz Austraaliju. Bijaam pilii un satikaam Karalieni, jo Toma mamma sanjeema MBE ordeni. [info]shakaalis bija atlidojusi uz Londonu balsot, tad, nu, arii es sevi piespiedu aizvilties liidz veestnieciiba un izteikt viedokli par krievu valodu. Biju Riigaa, aizgaaju uz James Zabiela ieksh Essential. Pirmo reizi eedu seenes un kljuva skaidra dziives jeega.

Februaaris

Lja lja lja. Te ir pavasaris.
Marts: Biju uz Gentlemen's Dub Club gigu, patuseejos pa Mayfair klubiem ar Anandi, apseesti dzeeru tik daudz Fruli, cik vien iespeejams. Ejot atpakalj uz darbu no zobaarsta, redzeeju Rihanna. Darbaa nomainiijaas struktuura un man pieshkjiira jaunuas darba pienaakumus. Marta beigaas svineeju dzimshanas dienu, Toms aizveda uz teaatri skatiities kaa Patrick Stewart speelee Sheikspiiru.

Marts

Koleegjis, kas dara tieshi to pashu, ko es, izdomaajis iet prom.
Apriilis: Kleeru paarceela uz citu komandu un man nomainiijaas priekshnieciiba. Patuseejos bishk ar Anandi un iepazinos ar vinjas tagadeejo liigavaini. Iipashi aktiivi dzerstiijos ar koleegjiem. Kaut kaads idiots centaas uzspridzinaat muusu ofisa eeku. Bishk pabildeeju London Scottish End of Season dinner. Devaamies uz Exmoor, lai nedeelju atpuustos britu laukos.

Apriilis

Bijaam Exmoor.
Maijs: Maija pirmo nedeelju pavadiijaam Exmoor, eedaam seenes, devaamies paargaajienos un viss bija skaisti. Darbaa notika ikgadeejais Operations Teams workshop. Bijaam uz regbija speeli vaakt ziedojumus Toma tantes labdariibas organizaacijai. AOL riikoja Monster Help Day, kur mees kraasojaam sienas labdariibas iestaadees. Monster Help Day nobeigumaa, iepazinos ar puisi Viljamu no DĀR un mees romantiski aizlaidaamies skatiities The Dictator. Pirmo reizi pagarshoju foie gras, svineejaam Karalienes kroneeshanas jubileju. Netiku uz [info]zetas kaazaam :(

Maijs

Ar Viljamu bijaam uz juuru.
Juunijs: Biju uz bijushaas koleegjes kaazaam, turpinaaju pa kluso tikties ar Viljamu. Kristena mani panjeema liidzi uz Milaanas viirieshu modes nedeelju, kur pavadiiju savas dziives lieliskaako nedeeljas nogali. Biju uz visaadaam forshaam modes skateem, bet visa kulminaacija Dolce & Gabana balliite. Skatiijaamies England vs Italy futbola chempionaata speeli, tuseejaamies, klachojaamies un vispaar tik ljoti izbaudiijaam dziivi, ka naakamajaa riitaa nokaveeju savu lidmashiinu un paliku Milaanaa un papildus dienu. Satiku Itaalju ofisa MD Georgia, ar kuru veiksmiigi atradaam kopiigu valodu. Koliidz atgriezos Londonaa, darbaa ielika par atbildiigo par Youtube testing. Un jautriibas saakaas.

Juunijs

Bet no riitiem mees pamostamies viens otra apskaavienos tik cieshi blakus ka bez maz vai sapluustam vienaa personaa.
Juulijs: Taisiijaamies uz Bloc festivaalu, bet peedeejaa briidii paardomaajaam, un labi vien, ka taa, jo festivaalu atceela un nobankroteeja. Ljoti aktiivi saaku domaat par beerniem un gjimeni. AOL riikoja vasaras Agency Summer Party, kur paarsteidzoshaa kaartaa neviens nepiedzeeraas. Aktiivi staigaaju uz sporta zaali, eedu veseliigi un vispaar biju baigais malacis, bet tas neieilga. Satiku His Holiness 17th Karmapa Trinley Thaye Dorje. Daudz besiijos ar Youtube. Biju Riigaa uz [info]zojas kaazaam, bishkjiit pasvineeju savu vaarda dienu, balleejaamies daudz, bija vasara, bija forshi un silti.

Juulijs

Nu, ko, laikam beidzot датрахалас.
Augusts: Nedaudz sekoju Olimpiskajaam speeleem, bet paarsvaraam dzeeraam alu un tirinaajaamies sauliite. Bijaam ciemos pie Toma vecmammas, eedaam Pingviina saldeejumu pie juuras (atgaadinaaja Juurmalu vecajos labajos laikos...). Pie mums ciemojaas Toma itaalju maasa, es vinjai sarunaaju praksi ar Redaktoru ieksh British Journal of Photography. Svineejaam Toma dzimshanas dienu, daudz tuseejaamies. Redzeeju plikaas princha Harija bildes.

Augusts

Nezinu, vai juus par 9gag esat dzirdeejushi, bet es pilniibaa uzkjeerusies.
Septembris: AOL riikoja End of Summer party, cirka teemaa, kur pamaniijos baigi sadzerties. Vinneju biljetes uz London Fashion Week ar meiteneem, pamaniijos arii tikt pie biljetes uz iTunes festival, paklausiijos Rebecca Ferguson. Biju Pariizee darba komandeejumaa, kur lielaako dalja laika pavadiiju ar koleegjiem besoties par to, kaa viss darbaa ir saacis grimt. Bijaam uz Secret Sundaze sezonas nosleeguma balliiti.

Septembris

http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/5511420_700b.jpg
Oktobris: Atkal nomainiijaas priekshnieciiba, jo duuda atgriezaas no dekreeta. Nopirku Vivienne Westwood Melissa kurpiites, jo bija jaadodas uz Toma braaleena kaazaam laukos. Bijaa uz Beer un Wine tasting ieskh Real Ale shop. Bijaam Amsterdamaa uz legjendaaru nedeelju, tuseejaamies Amsterdam Dance Event, daudz piipeejaam, bishk dzeeraam, daudz staigaajaam un maz guleejaam. Satikaam Toma teevu Amsterdamaa, jo vinjsh bija atlidojis uz kaut kaadu konferenci. Pati arii biju uz visaadaam darba konferenceem, bet tepat vien, Londonaa.

Oktobris

Man jau nu baigi patiik likt video ieksh pukstiem :P
Novembris: Biju komandeejumaa Milaanaa. Ljoti sagribeejaas uz turieni paarvaakties. Atlikusho meenesi visu laiku uznjeemaam maajaas viesus. Kristena ar savu itaalju boifrendu pie mums padziivojaas needeelju. Tad vienu nedeeljas nogali dziivokli okupeeja Toma draugi, bet es paliku pie bijushajaam priekshnieceem darot visaadas meiteniigas lietas. Tad [info]zeta ar viirinju un mans latvju draugs Kids uzprasiijaas uz pastaigu Richmondaa.

Novembris

Vinjsh ieslidinaaja roku manaas biksiitees un ljoti uzstaajiigi centaas mani apmierinaat.
Decembris: Meenesis veel nav iisti beidzies, taa kaa gan jau shitas tas veel piepeldees, bet tiktaal esmu paspeejusi atrast jaunu darbu, sadzerties ar Topgear cilveekiem un uzvesties ljoti nepiedieniigi publiskaa videe, kaa arii sadzerties AOL Christmas Party un pamiiciities ar koleegji, kas centies ieliist manaas biksiites kopsh manas pirmaas darba dienas shajaa kompaanijaa. Riit paredzeets iesniegt atluugumu, bet es veel gribeetu paklausiities, ko tagadeejaa priekshnieciiba taadu forshu vareetu piedaavaat. I will keep you posted!

Decembris

Tags:

1CommentReply Add to Memories Email this entry to a friend

zeta
zeta
Zuze
Saturday, December 22nd, 2012 04:21 pm

wii, cik foršs apraksts :)


ReplyThread