licentious ([info]licentious) rakstīja,
@ 2007-02-24 19:08:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis: crappy
Mūzika:Aerosmith - Pink

šodiena. nav mana diena.
šodien, 24. februāri, teorētiski VISIEM ir neveiksmīga diena mīlestībai un seksam un lai sāktu kaut ko jaunu. Veiksmīga diena intelektuālam darbam.
Turpmāk no paša rīta ieksatīšos šajā kalendārā, lai jau sagatavoties vai novērstu kaut ko.
Man nevajadzēja zvaīt savam mīļajam, bet palikt pie savas sasodītās Aspazijas analizēšanas. Inte;ektuāls darbs kā nekā. Labi, ka nepaspēju nosk;ut uzacis vai nokrāsot matus, ej nu sazin, kas būtu sanācis ar to.

Vienvārdsakot - slikta diena. Tātad netikai s smu vainīga pie šādas lietu attīstības. Tā vienkārši ir ierakstīts zaigznēs.
Pēctam, kad pus dienu ilgušāis strīds ir norimies, no manis teiktā izriet jauns.
Ko s šodien darīšot, viņš pajautāja.
a) iešū uz karnevālu.
b) iešū ar daņu pei ivo.
c) -
Tagad s smu vainmīga jo pati neieminējos ka varētu tusēties pie VIŅA. OMG! Man kaut kā šķiet, ka ja man pajautā s neizsaku tādu minējumu, bet gan gaidu kad mani uzaicinās. Nu ja nejautā ko s darīšu un neaicina pie sevis, tad nākas uzprasīties... Lūdzu, drīkst pie tevis, šōdien?
Dotajā variantā, pat negribēju uzprasīties, jo pēc dienu ilguša strīda kaut kā šķita ka s būtu pasākuma persona non grata.

Vīrieši un Sievietes. Attiecību sabrukums. Slikta zvaigžņu nostāja. Vai kas ir vainīgs pie šīs diena un visa?
Teorētiski s... S smu stulba un man "bļeģ nahuj" ir savs skatījums uz lietām, mkurš laikam nepiemīt citiem. comes with ByteThumb  V 1.4  Byteandi



(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?