Witch-queen of Angmar [userpic]

August 26th, 2014 (11:50 pm)
ausis glauda: Rome – Hate Us and See If We Mind

Biju MJR





Vieta bija jauka, bet ātri kļuva ļoti dubļaina, un šoreiz biežāk dzirdētā skaņa nebij viss sērīgas dūdas, bet skaļš čtopts-čtopts visur, kur vien ej.
Visvairāk patika Obšrr – OOO – OOrchach. Obšrr visvairāk, jo viņš ir gandrīz vai kā lietuviešu variācija par Dernière Volonté, ne gan popsas ziņā, bet nez kaut kādā sajūtu ziņā, bet OOrchach savukārt skan tieši tā pat, kā pa galvu pārvietojas manas domas. Vēl ļoti patika DRIEZHAS un McKaras no pirmā vakara un MANO JUODOJI SESUO (popsāāā), AND ALSO THE TREES ar visām tehniskajām ķibelēm, nepārtraukti pīpējošais Ô PARADIS un destruktīvais, pa zemi rāpojošais BUDRŪS no otrā vakara. Daina Dieva ≈ SKELDOS bija labs sākums un labas beigas, bet viss pa vidu bija fui. Vispār patika viss izņemot briesmīgo grupu, kas spēlēja divas stundas (MEROPE), pilnīgi sāku ilgoties pēc Mamontova.

Comments

Posted by: krēpjlācis ([info]nistagms)
Posted at: August 27th, 2014, 01:25 am

man vislabāk no visa redzētā patika Budrūs. festivāls un vieta lieliski, lietus varēja izpalikt.

Posted by: Witch-queen of Angmar ([info]lenora)
Posted at: August 27th, 2014, 12:21 pm
meness

Jā, redzēju tevi priekšpusē. Kā tu dabūji to spoguli?
Man gan pie Budrūs traucē tas, ka es nemāku lietuviešu valodu, jo viņam tā sāls ir tieši vārdos (tā vismaz lietuvieši saka).

Posted by: Come closer ([info]nefolk2)
Posted at: August 27th, 2014, 12:19 pm

OBŠRR 1 (wma)
OBŠRR 2 (mp3)

Klau, a jūs normāli tikāt laukā no autostāvvietas? Mūs kā pēdējos izvilka traktors (bet ne jau tāpēc, ka būtu iestiguši, bet bija tukšs akumulators), atpakaļgaitā, ar bloķētiem riteņiem, procesā pārsprāga riepa, par laimi priekšpēdējie traktora izvilktie (arī latvieši, nepazīstami) laipni dalījās ar savu elektrību, kamēr mainīju riteni, tas gan bija vēlu, jau ap septiņiem, visu laiku lija, visur dubļi, viss beidzās laimīgi

Posted by: Witch-queen of Angmar ([info]lenora)
Posted at: August 27th, 2014, 12:41 pm

PALDIES, PALDIES, PALDIES!!!

Kā jūs pamanījāties nosēdināt akumulatoru?
Man no rīta (bwahaha ap divpadsmitiem) uzrakstīja Kalvis, kurš palika mašīnā, ka apkārt ir nenormāli dubļi un gandriz vai katra mašīna tiek stumta vai vilkta. Ap diviem tikām līdz mašīnai, palaimējās, ka mašīna nebija tik drausmīgā vietā kā citas, bet nācās gan stumt ik pa brīdim, kādu stundu nojēdzāmies (tas gan bija ieskaitot laiku, ko Klavis un Mārtiņš pavadīja stumjot citas mašīnas ārā). Bet, jā, gāza pēc tam nenormāli, sāku saprast kāpēc pa lietuviešu ceļiem visur ir zīmes 70 vai 70 lietus laikā. Vais nekad nesūdzēšos par mūsu ceļiem. Bet izskatās, ka jums ir bijis trakāk, tieši prom braucot runājām, ka labi, ka ātrāk izbraucām, jo vēlāk nebūtu, kas palīdz stumt. Savādāk - lietus mašīnu nomazgāja, pateicoties miskastes maisu politikai mašīna pat no iekšpuses neizskatās tik briesmīga un varbūt pat es vēl kādreiz dabūšu atļauju kaut kur aizbraukt (ja, protams, neatnāks pa pastu skaista bilde, kur es braucu garām radaram).

Posted by: Ūūlę ([info]chimera)
Posted at: August 27th, 2014, 05:45 pm

kā reiz nācu vaicāt, vai nav atnākusi+cik ātri vispār tādas atnāk?

Posted by: Witch-queen of Angmar ([info]lenora)
Posted at: August 28th, 2014, 12:34 pm
balodis

Tak vēstulē nāk, pēc pieredzes spriežot - vēstules no LT nāk lēnāk kā paciņas no Ķīnas, tā kā nezinu varbūt ap jaungadu dabūšu :D