Witch-queen of Angmar [userpic]

August 17th, 2012 (01:45 pm)
Tags:

ausis glauda: Von Thronstahl – Occidental Identity

Šodien esmu pilnīgi nelietojama. Droši vien tāpēc, ka vakar atlūzu septiņos, nevis sāku lasīt Call of Cthulhu, kā tas bija ieplānots. Nogulēju akurāt līdz šorīta septiņiem (pilnas 12 stundas wī). Labā puse šai situācijai ir tas, ka redzēju čupu čupām visādus sapņus. Krutākais bija ap diviem naktī - mūsu dzīvoklī ielauzās kaut kāds zaglis / laupītājs un sākās skraidīšana apkārt pa visu dzīvokli. Zaglis man mēģināja uzbrukt ar nazi, bet es viņu mēģināju nošaut ar savu gaiseni, kamēr vilkates jaunkundze sēdēja uz viena no krēsliem savā istabā, sakrustotām kājām un dikti garlaikota pēc skata, centās sazvanīt policiju. Zaglim izdevās man iegriezt rokā, pamodos no sāpēm, bet kad atkal aizmigu izrādījās, ka epopeja turpinās. Noslēpos savā "ģērbtuvē", izraku piparu gāzi, iepūtu zaglim sejā un pēc tam noklapēju beigtu ar kerzu.
No rīta apskatīju vai kerza nav asiņaina un apsmadzeņoju to, cik labi es pārzinu visu manu mantu novietojumu telpā, kurā lielākoties valda haoss. Bet kāpēc es jau pašā sākumā tam zaglim neizšķaidīju galvu ar lauzni, kas stāv uz vecā ledusskapja tieši pie durvīm - vvz, laikam jautrības labad.

Bet, jā, neciešu, ka svešinieki ielaužas manā teritorijā.

Comments

Posted by: vilkate ([info]vilkate)
Posted at: August 17th, 2012, 02:00 pm

Jo tas ir mans lauznis.

Posted by: Witch-queen of Angmar ([info]lenora)
Posted at: August 17th, 2012, 02:10 pm
balodis

Es domāju, ka tev nebūtu nekas pret nelielu asiņu, smadzeņu un galvaskausa gabaliņu rotājumu uz tā :D

+ Nimī toč patiktu

Posted by: vilkate ([info]vilkate)
Posted at: August 17th, 2012, 03:05 pm

Jā, Nimi būtu sajūsmā. Lauznis ar kārumiņu.

Posted by: Bezjēgas orākuls ([info]windrider)
Posted at: August 17th, 2012, 02:38 pm

Izskatās pēc kārtīga šausmu trillera. Varētu būt labs sižets. Es jau iedomājos ainu kur tu ar kerzu zvetē kādu brangu tēvaini! :D