Saspēra velns to zaļo krūzi - lietishkji par romantisko [entries|archive|friends|userinfo]
Hlorēts ūdens

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

lietishkji par romantisko [Jul. 4th, 2007|02:53 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
turpinot par tiem randinjiem. meegjinaashu ieskiceet definiiciju un paziimes. randinsh ir divu mazpaziistamu cilveeku romantiska tikshanaas ar abpuseeju nodomu un vaardos, iespeejams, neizteiktu vienoshanos izskatiit savstarpeeja seksa iespeeju. taatad saskanjaa ar sho definiiciju man randinja nekad nav bijis.

dazhi uzskata, ka laulenjiem/sadziivotaajiem var buut randinsh (vienam ar otru, saprotams). nepiekriitu, jo:

1. uz randinju ir jaataisaas un jaapuceejas.
tas noziimee, ka viiram nav jaaredz sievu skraidaam apkaart pa maaju randinjam paredzeetajaas apakshbiksees, lai cik hot taas apaksbikses arii nebuutu. koplimenti taisiishanaas procesa laikaa? kamoon, mees vinjiem vienmeer izskataamies burviigi - trenuuzenees vai kokteiljkleitaa, turklaat vinji pamanaas muus apbeert ar komplimentiem, pat neuzmetot mums aci. miiljais, paliidzi man aiztaisiit shitento podzinju? AIZTAISIIT? piedodiet, podzinja ir paredzeeta tikai un vieniigi potenciaalai reaalai vai randinja partnera fantaazijaas ATTAISIISHANAI.

2.randinjam jaarisinaas neitraalaa, un, veelams, vismaz jaasaakas publiskaa vietaa.
taatad randinjotaaju dziivesvietas neskaitaas. jo iipashi atkriit randinjotaaju kopiigi apdziivotaa platiiba. nederees arii variants "viirs uz randinja vietu brauc ar marshrutnieku, sieva krataas ar trolejbusu (jo sievietei jaaierodas veelaak - vinjam ir jaaredz vinja NAAKAM (publika noelshas, starmeshi utt nu, juus saprataat))", jo... (sk. 1.).

var jau meegjinaat "saskrieties peec darba", un tad kopiigi romantiski iepirkties "riit brokastiim" randinja norises/turpinaajuma/nosleeguma vietai tuveejaa rimchikaa. bet viss apstaajas pie "abpuseejaa nodoma un vaardos, iespeejams, neizteiktaas vienoshanaas izskatiit savstarpeeja seksa iespeeju". skaic, ka sekss buus - ja ne shovakar (tas gan buutu poshla), tad "tuvaakajaa laikaa".

vaardsakot, dziivesbiedriem randinju nevar buut, vinji ir nolemti un limiteeti muuzhiigai "izieshanai". vinji var "aiziet uz turieniunturieni", "paseedeet turuntur", "padariit tounto" un atgriezties savaa gjimenes pereekliitii.

man ir bijushas visaadas vairaak vai mazaak romantiskas tikshanaas ar "kaut ko virmojam gaisaa". norunaatas tikshanaas publiskaas vietaas, uz kuraam taisaas un puceejas (es gan diez ko ne - par to veelaak) un ierodas atsevishkji, turklaat "vinsh redz mani NAAKAM". diemzheel vienmeer ir truucis galvenais: neizteiktaa apnjemshanaas izskatiit seksa iespeeju (taapeec arii nav lielaas puceeshanaas). tas nekas, ka taas apzinaati vai neapzinaati randinja laikaa tiek izskatiitas. pozicioneshanaas ir skaidra: "tikai draugi", un diivainaa kaartaa tieshi shis ziegjelis un atsleega durviim priekshaa atrauj romatjikas sluuzhas. varbuut, ka tur ir sava logjika apakshaa. piemeeram, puiks - duracinsh tomeer censhas panaakt to seksu, a meitene tikmeer droshi (ljaunpraatiigi) izmanto puikas centienus un dabuu haljavno romantjiku :D

bet nu jaa - arii tas nav randinsh. taa ir "strelka" vai "patusoshana" - atkariibaa no procesa ilguma.

viss, shodienai pietiks teorijas. paarsleedzamies no rezhiima "lietishkji par romantisko" uz rezhiimu "romantiski par lietishkjo", modinam augshaa miiljumu, romantiski dodamies uz iestaadeem, peec tam lietishkji aizejam uz turunturieni un paseezham turuntur /lietishkji iesmarzho rozes - mjaa. smuki smarzho. labas rozes.

:D
linkregister

Comments:
[User Picture]
From:[info]shelly
Date:July 4th, 2007 - 09:04 am
(Link)
Šie iebildumi ir pupu mizas. It kā pēc darba precētie varētu iet tikai iepirkties, nevis uz restorānu, kino, pludmali vai zoo :)). Un sekss nekad nav garantēts. No domām par garantētu seksu man metas baisi. Tas ir tavs vīrs/sieva, nevis tavs privātīpašums.
Bet vispār lasōt tavu randiņa definīciju par ilgo tielēšanos ap seksu kā randiņa galveno mērķi, atcerējos anekdoti par pusisi, kas klubā iepazīstas ar skaistu meitenei ar jocīgu balsi. Šie visu vakaru dejo, tad pusis meiteni pavada uz mājām, tad abi pie viņas dzer kafiju, visbeidzot pusis neiztur un jautā, klau, kas ar tavu balsi? Un meitene izdveš - zini, tā pisties gribas...
Vārdu sakot, brīžiem man tiešām liekas, ka cilvēki, kuri ilgi un dikti pucējas, pogājas, tielējeas, randiņojas utt, ja tā visa nolūks ir tikai fiksi nogrūsties, jo baigi gribas, ir maķenīt dīvaini :D
[User Picture]
From:[info]lennay
Date:July 4th, 2007 - 06:32 pm
(Link)
humoru neuzkjeeri laikam. zheel.
protams, ka var iet uz zoo, restoraanu utt. mees arii shodien nodevaam pa skaisto. un iepirkt brokasttiesu peec tam - un tam nebuut nav jaasalauzh fiilings, tas nav nekaads suudains koks pa romantiku. tas ir kopaa, viens otraa var nemanaami, pluudeniski paariet. t.s. "randinja" laikaa var romantiski gurguljot, un neviljus iespraucas viira un sievas sarunas. par sadziivi utt. manaa ieskataa taa ir milzoniiga veertiiba, bet taa jau ir cita teema.

par to seksu. es brutaali nosaucu par seksu to, ko mees meitenes aizstaajam ar aizpliivurotaakiem, pukjuainaakiem vaardiem: "klikshkjis", "vibraacijas", "elektriiba", veel viskaukaadas eeteriskas padariishanas. kas buutiibaa nav nekas cits kaa seksuaalaa energjija. starpiiba tikai taada, ka nevis vispaar seksu gribas, bet seksu ar tieshi to personu gribas. iespeejams, neapzinaati. diez vai meitenes puceejas uz randinju ar domu nogruuzties. bet "kaut kas gaisaa ir", un tas ir seksuaals. un es neteicu "sekss". es teicu "seksa iespeejas izskatiishana". ja cilveeki iemiilas, viens otram patiik utt, tad agri vai veelu vinjiem buus sekss, un tur nav nekaa riebiiga un nosodaama.
[User Picture]
From:[info]zimbabve
Date:July 5th, 2007 - 12:20 am
(Link)
Aber manā klikšķī iederas arī neseksuālās lietas:) Ko nu?
[User Picture]
From:[info]lennay
Date:July 5th, 2007 - 01:10 am
(Link)
tad tas ir chista draugs, un ar draugiem uz randinjiem neiet :)
From:[info]dzeina
Date:July 4th, 2007 - 10:31 am
(Link)
Nez, mums nesen bija randiņš - tā, pa skaisto. Nebija ne vainas :)
[User Picture]
From:[info]lennay
Date:July 4th, 2007 - 06:19 pm
(Link)
mees pa skaisto "izejam". going out vs dating.
[User Picture]
From:[info]chimera
Date:July 5th, 2007 - 11:43 am
(Link)
+111 :D