Saspēra velns to zaļo krūzi - [entries|archive|friends|userinfo]
Hlorēts ūdens

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Dec. 4th, 2013|02:07 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkregister

Comments:
[User Picture]
From:[info]antuanete
Date:December 4th, 2013 - 12:36 pm
(Link)
Spēcīga? Garšīga? E? Man avokado šķiet kaut kas glumjš un sājš; varbūt var uzsmērēt uz maizītes sviesta vietā vai izmantot mērcēs, kūkās u.tml., bet par garšu uzlabotāju es viņu nesauktu, drīzāk par paciešamu taukskābju avotu :) Labi, ka Tev garšo :))
Mūsmājās avokado ik pa laikam aiziet lielos daudzumos, jo dārgais ēd, bet viņam jau vispār garšo viss, ko tobrīd pētītā ēšanas sistēma atzīst par veselīgu. Gatavo avokado garšo arī Murim :)
[User Picture]
From:[info]scorpse
Date:December 4th, 2013 - 12:45 pm
(Link)
Nez, varbūt tie avokado, kas pie mums, ir citādi nekā tur. Man kolēģis no Austrālijas vislaik pusdienās smējās par manu avokado: "You call this an avocado?!?" Teica, ka pie viņiem tie ir citādi - gatavi, smaržīgi.