|
[Dec. 4th, 2013|02:07 pm] |
|
|
|
Comments: |
Spēcīga? Garšīga? E? Man avokado šķiet kaut kas glumjš un sājš; varbūt var uzsmērēt uz maizītes sviesta vietā vai izmantot mērcēs, kūkās u.tml., bet par garšu uzlabotāju es viņu nesauktu, drīzāk par paciešamu taukskābju avotu :) Labi, ka Tev garšo :)) Mūsmājās avokado ik pa laikam aiziet lielos daudzumos, jo dārgais ēd, bet viņam jau vispār garšo viss, ko tobrīd pētītā ēšanas sistēma atzīst par veselīgu. Gatavo avokado garšo arī Murim :)
Nez, varbūt tie avokado, kas pie mums, ir citādi nekā tur. Man kolēģis no Austrālijas vislaik pusdienās smējās par manu avokado: "You call this an avocado?!?" Teica, ka pie viņiem tie ir citādi - gatavi, smaržīgi. | |