Saspēra velns to zaļo krūzi - [entries|archive|friends|userinfo]
Hlorēts ūdens

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Dec. 4th, 2013|02:07 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkregister

Comments:
[User Picture]
From:[info]lennay
Date:December 4th, 2013 - 11:47 am
(Link)
Labākus ko? Zaļos sūdus? Kā jau teicu, ar to, ka ir kečupa ekvivalents. Pietiekami spēcīga un garšīga garša, kas noglušī visu negaršīgo. Augļu smūtijiem gan es avokādo klāt nelieku. Manā ieskatā avokado ir 1.dārzenis 2.saist/smērviela, lai gan Filipīnās avokado čista skaitās tikai desertauglis, ko liek augļu smūtijos un saldējumos kopā ar, teiksim, zemenēm, un vispār ir ievērojami underrated un underused.
[User Picture]
From:[info]scorpse
Date:December 4th, 2013 - 11:54 am
(Link)
Aha, es pirms kāda gada atradu netā recepti, kur avokado ielikts tādā smukā, smukā, SALDĀ augļu kokteilī un pieķeksēju izmēģināšanai. Bet es tak neesmu saņēmusies, man ir, ē, avokado desertā?, nnnnēee. Es visbiežāk sabliežu kopā avokado, citronu sula, piparus - tādu stipri vienkāršotu gvakamoli - un šitādu varu ēst bļodiņām vien.
[User Picture]
From:[info]antuanete
Date:December 4th, 2013 - 12:36 pm
(Link)
Spēcīga? Garšīga? E? Man avokado šķiet kaut kas glumjš un sājš; varbūt var uzsmērēt uz maizītes sviesta vietā vai izmantot mērcēs, kūkās u.tml., bet par garšu uzlabotāju es viņu nesauktu, drīzāk par paciešamu taukskābju avotu :) Labi, ka Tev garšo :))
Mūsmājās avokado ik pa laikam aiziet lielos daudzumos, jo dārgais ēd, bet viņam jau vispār garšo viss, ko tobrīd pētītā ēšanas sistēma atzīst par veselīgu. Gatavo avokado garšo arī Murim :)
[User Picture]
From:[info]scorpse
Date:December 4th, 2013 - 12:45 pm
(Link)
Nez, varbūt tie avokado, kas pie mums, ir citādi nekā tur. Man kolēģis no Austrālijas vislaik pusdienās smējās par manu avokado: "You call this an avocado?!?" Teica, ka pie viņiem tie ir citādi - gatavi, smaržīgi.