Saspēra velns to zaļo krūzi - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
Hlorēts ūdens

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Dec. 4th, 2013|12:36 pm

antuanete
Spēcīga? Garšīga? E? Man avokado šķiet kaut kas glumjš un sājš; varbūt var uzsmērēt uz maizītes sviesta vietā vai izmantot mērcēs, kūkās u.tml., bet par garšu uzlabotāju es viņu nesauktu, drīzāk par paciešamu taukskābju avotu :) Labi, ka Tev garšo :))
Mūsmājās avokado ik pa laikam aiziet lielos daudzumos, jo dārgais ēd, bet viņam jau vispār garšo viss, ko tobrīd pētītā ēšanas sistēma atzīst par veselīgu. Gatavo avokado garšo arī Murim :)
link Read Comments

Reply:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.