Saspēra velns to zaļo krūzi - [entries|archive|friends|userinfo]
Hlorēts ūdens

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Mar. 28th, 2008|09:09 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|, ]

bet iedomājieties, kāds tas būtu kompliments Latvijas valstij - pieteikties Šengenas vīzai uz Latviju ņekijā Vācijas vēstniecībā ņekijā Džakartā vai ņekijas Ungārijas (tas vispār lol) vēstniecībā ņekijā Bangkokā, un paskaidrot, ka diemžēl tuvākajai Latvijas vēstniecībai ir: a) pajebaķ, ibo tā jau par daudz savu pilsoņu Latvijai un pārāk populāra tā ir pasaulē; b) tā ir pārlādēta un pārpludināta ar vīzu pieteikumiem no Āzijas valstu iedzīvotājiem un jautājumiem no Latvijas pilsoņiem, kas uzturas Āzijā, tāpēc vienkāršī trūkst spēku, resursu un kapacitātes ar visu to šausmīgo gūzmu tikt galā.
linkregister

Comments:
[User Picture]
From:[info]vikings
Date:March 28th, 2008 - 03:32 pm

A kam Tev

(Link)
Latvijas pilsonība. Es jau sen būtu atteicies, ja kāda valsts ņemtu mani pretī! :)
[User Picture]
From:[info]lennay
Date:March 28th, 2008 - 03:40 pm

Re: A kam Tev

(Link)
nu redz, tad mums būtu dubults čakars ar to šengenvīzu. bet jā. patriotisms manī plok un plok un drīz vairs nekas nebūs palicis pāri.
[User Picture]
From:[info]vikings
Date:March 28th, 2008 - 03:47 pm

Re: A kam Tev

(Link)
manī jamais ir tikai pret Argentīnu. :)
Tapēc arī plānoju diversiju pret Apvienoto Karalisti sakarā ar kādu salīdzinoši nesenu konfliktu par salām.

:)
From:[info]buks
Date:April 1st, 2008 - 10:50 am

Re: A kam Tev

(Link)
Konflikts aizsākās jau 1833. gadā, kad derdzīgie briti brutāli (britāli?) okupēja šo jaundibinātajai Argentīnas republikai piederošo arhipelāgu, pēc tam to anektējot. :(
From:[info]eermaniitis
Date:March 28th, 2008 - 04:05 pm
(Link)
hehe - neenu

ir variants, ka tavi vecaaki, via radinieki shepat dievzemiitee piezvana uz LR Arlietu ministrijas aazijas departamentu un izsaka savas suudziibas ne tikai mutiski pa telefonu, bet uzraksta pamatotu suudziibu rakstiski

minot ne tikai tavu e-pastu, bet arii telefonu un adresi

vare sadereet uz skaitli 4 tv buus kaads mesidzhs no veestnieciibas komunisma citadelee


a mums saproties shaadi PEEEE tikai dienas omu var sabojaat - paliidzeet ta tikpat nevaram nekaadiigi

p.s.
par to pamatoto un rakstiski apliecinaato BUUUU AM padomaa gan - biezhi vien nostraadaa
[User Picture]
From:[info]lennay
Date:March 28th, 2008 - 04:55 pm
(Link)
citāts slīprakstā iepriekšējā pukstā kā reizi ir no ĀM Konsulārā departamenta vēstules, šamējie vienmēr smuki un korekti atbild jau nākamajā dienā.
īstenībā sen jau būtu nobļāvusies vai nokļauzājusi to vēstniecību, taču to nedaru viena iemesla dēļ: man no tās akas vēl var nākties dzert ne reizi vien, un viņi aizvainojumā var piesieties vienam formālam sīkumam un, teiksim, atteikt vīzu manam vīram, tādējādi ne vien liekot mums zaudēt ievērojamu aviobiļetēm iztēroto naudas summiņu, bet arī aplaimojot viņu ar derogatory record uz mūžu.
From:[info]eermaniitis
Date:March 28th, 2008 - 07:13 pm
(Link)
pag - viena pazinja iepreceejaas Zviedrijaa - tak nokaartoja uztureeshanaas atljauju uz 3 gadiem uz rasso un peecaak pagarinaat ar nav probleemas, kaut arii dziivo LV!

imho varu kjuudiities, bet kadnonaaksiet sheit LV - ir variants iegriezsties PIDaa un pamatojoties uz lauliibu aplieciibu nokaartot uztureeshanas atljauju - nebuus ar viizaam jaamengjeejas

tas tik taa - pilniiga nespeciaalista viedoklis
[User Picture]
From:[info]lennay
Date:March 29th, 2008 - 09:56 am
(Link)
pat es esmu nodeklarējusi LV savu Manilas dzīvesvietu, tā ka pat man nav "uzturēšanās atļauja" jau nu nē, bet oficiāli es skaitos nerezidents - ārzemēs dzīvojoša pilsone. savukārt ar uzturēšanās atļauju ārzemniekam ir baigais čakars. pirmkārt, mums jau LV nav paša galvenā - dzīves vietas. nu un tad pārējā huiņa - darba/bīznisa izziņas (ķip, nebūs slogs LV sociālajai sistēmai, utt). es gan domāju painteresēties, vai eksistē kaut kāda jēdzīga vīza - iebraukšanas atļauja uz kādu ilgāku laika periodu. ķipa, dzīvot LV nedzīvosim, bet lai ciemos var braukt, cik un kad gribās. kaut kas līdzīgs ASV ilgtermiņa vīzām, kas derīgas vairākus gadus.
[User Picture]
From:[info]gorgona
Date:March 29th, 2008 - 01:20 am
(Link)
iesaku tomēr japānā vēstniecībā vērsties. ja vajag helpu, sameklē draugos latvijas vēstnieku japānā, viņš ir apbrīnojami feins, patīkams, atsaucīgs un sakarīgs vīrišķis.
[User Picture]
From:[info]lennay
Date:March 29th, 2008 - 09:58 am
(Link)
Ō! paldies! viens prātīgs ieteikums.
biju jau nolēmusi uz Japānu zvanīt pirmdien no rīta, vīkendā traucēt kaut kā labā audzināšana neļauj, pat ziņu aģentūrā iedīdītā sliktā audzināšana šito nespēj pārmākt :D
[User Picture]
From:[info]gorgona
Date:March 29th, 2008 - 03:52 pm
(Link)
es tev traukos par šo tēmu uzrakstīju.
[User Picture]
From:[info]lennay
Date:March 29th, 2008 - 04:01 pm
(Link)
paldies, nočekots un atbildēts :)