leminkainens ([info]leminkainens) rakstīja,
@ 2005-02-11 22:15:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:kush

Skanjot Hobosus ir vienkaarshi bauda. Akustiski pilniigi bezceriigaa telpaa (tipa baseins), ar minimaalu jaudu un plastmasiigaam tumbaam, vinji skaneeja. Protams, nianses ir vienmeer, bet te nu jaaatziist, ka muuzikju profesionaalisms attieciibaa uz skaneejumu (vinju pashu instrumentu skanja, kpeejais skaneejums un speeles precizitaate), muusu zemiitee ir gauzhi zemaa liimeenii... pat nebiju iedomaajies, ka tik zemaa, jo shkjita, ka lielaakoties skanjotaajiem zilonis uz ausiim un slinkums liedz panaakt labu efektu, bet te nu bija skaidrs pieraadiijums tam, ka, ja grupa jau pashos pamatos skan lieliski, tad operatora darbs ir nevis izvilkt ko var, bet padariit skaneejumu par izcilu.
Bljins, miegs naak... :)



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]capslock
2005-02-12 16:51 (saite)
Ui, nu gan uzkāpi uz varžacs... Varētu jau, protams, taisnoties, ka Krieviņs ir viens no Latvijas uberbuņģieriem, un Burkevics arī ir basists stipri virs vidējā, un bass ar bungām, kā zināms, visvairāk ir atbildīgi par kopējo grūvu, taču vieglāk no tā nepaliek... eh, iešu pašņukstēt stūrītī :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]leminkainens
2005-02-12 17:37 (saite)
Man pasham slikta duusha sametas, kad iedomaajos, kaadas mokas skanjotaajiem un klausiitaajiem sagaadaaja m-grupa, kad veel tur kaut ko raustiiju. Jaaiet vien noshnjuksteeties man ar.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?