leminkainens ([info]leminkainens) rakstīja,
@ 2004-08-09 21:04:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:galeeji ekstreems :D
Mūzika:krinjah

Kaa mani tracina shis 'ekstreemisma' bums. Izvelku no pastkastiities burviigu 'Cenu Paradiizes' reklaamas bukletu, bet tur siikais ieteerpts dzhemperiitii par 2Ls staav ar skeitu pie rokas. Shkjiram taalaak - O... dzhinsinji... un atkal ar skeitu. Iesleedz TV - Tev staasta, ka veikbords vai rullee (ar uzsvaru uz rullee). Un kas tad mums Juurmalaa daraas - o, jomajo... dzheks no kura pirms gadiem 10 dabuuju pa purnu (jo es redziet esmu matains pidars un braucu ar beernu riteniiti), lepni shkjel vilni ar vindseerfa deeli.
95% no visiem shitiem aakstiem tas nekad nav bijis dziivesveids. Vinji nezinaas ko noziimee nostaaties pret paareejo sabiedriibas dalju tikai deelj nepiecieshamiibas peec paaugstinaata adrenaliina liimenja, ko noziimee pasham savaam rokaam skruuveet kopaa braucamo un ko noziimee kjert iistu kaifu bez taas pamatdomas - esmu moderns.
Ok, piekriitu, ka bik njerkstu, jo no 100 ambaaljiem viens noteikti buus iisti labs raideris un tas ir tikai lieliski, bet kad peec tik daudzu gadu braukshanas, peec neskaitaamajaam traumaam, kuras ne pa jokam liek sevi maniit, ir jaaskataas uz shitiem sviesta bekaam, kas tikai stila peec vizina...grrrrrrrrrrr...
Labi jau labi - pats es mullja un ziimulis. Aamen!



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?