| Vika (buka) rakstīja, |
atskaiti gribi?
viss sākās ļoti cerīgi... sagriezi aprikozes, piezīmēju ev, ka vajadzēs sīpolu nopirkt...
iemetu bļodā sagrieztos augļus, piemetu klāt pūres adžiku 1. tk, jo ļoti stipra, salīdzinot ar citām, saldo krējumu un tomātu sulu, un vistu piebēru vēl estragonu, timiānu un raudeni aka oregano- lai kau bik iemarinējas...
tad zvana vīrs un saka, ka uz ventspili jābrauc.... tā tas viss nostāvēja stundas 5as...
vakarā 11os cepu pēc tavas metodes: apcep vistu, iegriež, kamēr dziest apcepu bik arī aprikozi, tad vistā iekša krāmēju sieru un aprikozes... tā ka irbulīši mums mājās nav, sakārtoju stikla traukā pārlejot ar saldo krējumu, atlikušās aprikozes un sieru un sacepās...
šorīt jau vairs tikai viens gabaliņš izdzīvojis...
:)
(Lasīt komentārus)
Nopūsties: