Apokaliptika-Freya ([info]esinja) rakstīja,
Nu manam brālītim tur lauztu potīti saģipsēja. Pēc tam izrādijās, ka nav smuki salikuši + nav konstatējuši, ka ir arī sarauta dzīsla. Rezultātā operācija, kaula laušana atkal, griešana, metāla skrūves un pēc pusgada operācija jāatkārto.
Man pašai tikka tur konstatēts iekaisums, ko ārstēja slimnīā are nošpu. kad izlaida un es pēc divām dienām uz ielas nokritu, tikai jau Līnezerā konstatēts asinsizplūdums vēdera dobumā, un zibenīgi tiku operēta...
Forša vietiņa. Elles priekškambaris.

Varu pastāstīt aŗi par medaļas otru pusi. Kad es tur trāpijos ar lauztu atslēgas kaulu, man nācās uzturēties telpā, kur vienai vecai sievietei, nabadzīgai, bet ne bomzenei, tikai vnk norautas visas drēbes. pati tika lamāta par netīreli un smerdeli. Cilāja un staipija viņu, kā gribēja. nemaz nepievēršot uzmanību tam, ka es turpat divu metru attālumā esmu spiesta sēdēt un gaidīt ķirurgu. Smalki ne? Es nezinu, CIK viņiem maksā, bet ja tā riebjas darbs, ka TĀ var izturēties pret cilvēkiem, tad vajadzētu padomāt par kaut ko citu. Tikai iemesls, ka tulīt tie paši cilvēki pārbaudīs manu plecu, lika paklusēt, jo vnk baidījos, ka man speciāli nodarīs pāri par mutes brūķēšanu..


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?