:: le Minga :: alias :: Leo... :: ([info]le_minga) rakstīja,
gardi arī bez olas - var no tiem saulē kaltētiem tomātiem (ja tie, kas eļļā likti) sablendēt pastu, ar ko saziest pamatni (ar bik eļļu var virsu pēcāk pazieķēt) - iekšā tīt olīves + sieru + dažādas sēklas (var apgrauzdēt) + zaļumus estragons, baziliks, timiāns (bik), raudene utt...
(hihi - ļoti latviski :D - bet gardi gan :) )

Var to visu pašu taisīt indiešu stilā ar garam massala pastām, arī riekstiem un sēklām, var sieru (ko maigāku), var dārzeņus sīki sakapātus, var rozīnes vai tml. izmērcēt, sakapāt (es parasti blendēju kopār ar masalām un co biezu pastu un smērēju nežēlojot un pildu tik ar sieru un riekstiem/sēklām) un tml. ietīt...

var pa latviskam - ar sķinķiem, kūpinājumiem, ķimenēm un tml. + siers ;)

vēl var lavašu nopirkt un uz pannas žiglos pīrādziņus sacept ar dajebkādiem pildījumiem - ļodi gardi un ātri ;)

vai pat necept - lavašu noklāt ar dažādiem sieriem, krēmiem, pildījumiem (dārzeņi, zivis svaigas un kūpinātas, gaļas) - sarullēt, ietīt plēvē vai follijā, ļaut pastāvēt un tad griezt mazos fingersnackos :)

utt...
Ideju daudz - šite bija tik par kārtaino mīklu vai lavašu :D


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?